Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jel ha a pasi csak heti 1x talàlkozik velem és a randik között csak íràsban kommunikàlunk, nem hív?
Figyelt kérdés
Màr próbàltam vele erről beszélni, az elején keresett is, felhívott, de alàbbhagyott a lelkesedés,
Ha én ajànlom fel hogy videózzunk akkor munkára hivatkozik.
tegnap 19:08
1/8 Senior Séf válasza:
Nagyon is rossz jel. Első blikkre azt mondanám, szégyellnivaló guminő vagy számára. Amikor kellesz előkap a szekrény aljából, azután mehetsz vissza.
2/8 anonim válasza:
Engem lehozna kb mindenrol.
Nem tudnék szerelmes lenni, izzani pezsegni bezsongva lenni, izgulni azon, mikor randizunk, tisztára elvenné a kedvem kb mindentol. Még olyanoktol is hogy megmutatom neki a szexi rucim, felveszem a kedvenc sapim, u de jo lesz vele menni ide oda. Tisztára lehozna.
Keresnék vmi fűtöttebb szenvedélyesebb pasit inkább helyette.
Ez nekem vmi sótlan semmi lenne igy hogy ennyire nem érdeklem.
3/8 anonim válasza:
Van neki valakije valószínűleg és abból kacsintgat(ott) ki veled.
4/8 anonim válasza:
Házas/barinőke van és a zasszony elött nem beszél.
8/8 anonim válasza:
Lehet a videózással van baja? Én is utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!