Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt csinálja velem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt csinálja velem ezt a pasi, mert nem érdeklem vagy mi oka lehet hogy így kommunikál? (Lent)

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy srácot face-n akivel előtte csak futólag találkoztunk de nincs barátnője évek óta. Ő rám írt de már a kezdetektől elég szleng nyelven kommunikált. Egyre több a helyesírási hiba abba amit ír, majd el el tünedezett, most írtam neki én, arra válaszolt de csak félszavas mondatokat nagyon gáz helyesírással, totál értelmetlen még a szavak sincsenek megfelelő sorrendbe és 30 éves létére olyan chat szlengbe nyomja hogy szerintem ez vicc.

A lényeg hogy (bocsi attól aki nem diplomás) egy elit gimibe járt majd egy elég neves egyetemen végzett mérnökként, nem hiszem hogy ennyire, bocsánat de lúzer. Úgy érzem ezzel akar lekoptatni, vagy szivat? Ez normális, pasik szoktak ilyet csinálni?

2023. nov. 9. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Velem ezt egy kulfoldi pasi csinálta.

Szándékosan helytelen nyelvtannal beszélt velem, és mindent faék egyszerure fogalmazva, egyszeruen egy viccet csinált belolem társaságban. Kifigurázott.

Olyat még nem tapasztaltam hogy magyar írna direkt hibákkal(habár bnőimmel mi szoktunk direkthibásan irni mert vicces hogy vannak tenyleg ezek a trógerek akik azt írják teccesz, meg ilyenek es bnoimmel szoktunk igy poenbol irkálni egymásnak ilyen "nyelven")de másoktól magyaroktól még nem tapasztaltam hogy bunkozásbol dobálnák trehányul össze a szavakat betűket

2023. nov. 9. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"de csak félszavas mondatokat "

Én akkor szoktam igy válaszolni, reagálni amikor nem érdekel a beszélgetés és tudom, hogy semmit nem akarok az illetőtől.

Ezt a technikát a nőktől tanultam pár felesleges tinder match után.

2023. nov. 9. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magadtol lepsz le igy. Ez egy taktika. Teccik ertelmezni ? Láti a lényeget?
2023. nov. 9. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát magamtól úgyis lelépnék, mert nem igazán kommunikatív az illető. Elég gáz hogy csorgatja a nyálát a nők után amúgy meg mindenkit "visszautasít" akinél ő kezdeményez...nem én voltam az első aki így járt vele, és gyanítom az utolsó se.
2023. nov. 10. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet impotens
2023. nov. 10. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
4. mint a nők 90%-a manapság
2023. nov. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!