Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja úgy a dolgait hogy mindig találkozzunk?
Minden nap reggel és délután találkozok egy pasival az utcán miért lehet ez ? Miért nem szól hozzám miért elég neki,hogy csak lát? Biztos hogy ez nem véletlen.
Nem ugyanabban az időben indulok el minden nap reggel otthonról és délután is mindig össze vissza megyek haza és mindig találkozom vele .mit akarhat ?
🙈🙈🙈
Mondjuk ő is megy el otthonról és megy haza délután ugyanúgy mint te.
Kicsit paranoiás vagy
Volt már ez a kérdés, én is úgy emlékszem.
Hogy intézhetné úgy a dolgait? Mikor azt írod, hogy össze vissza mész haza, ő ezt honnan tudhatná, hogy mikor melyik órába érsz haza??
Ugyan miért..
Mik ezek a bugyuta kérdések manapság..
Van 2-3 opció amit már le is írtak, te magadtól, hogy a fenébe nem jössz rá ezekre? De most komolyan..
Hát nem tudom: én villamossal járok van, hogy más-más időpontban, mégis találkozom sokszor egyugyanazon emberekkel, tehát más-más időpontokban.
Mi lenne, ha pl.: előtte mondjuk leejtenéd az esernyődet, megvárnád a reakcióját, és szóba elegyednél vele? Így megtudhatnád, hogy miért is járkál arrafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!