Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet arra kérte a barátnője, hogy ne találkozzon velem. Mit csináljak?
A lány februárban elköltözik külföldre és nem fognak tudni találkozni, csak évente párszor, ezért arra kérte a barátnőmet, hogy februárig ne találkozzon velem hétvégén, hanem töltsenek együtt minél több időt. A barátnőm erre jól kiosztotta, aminek örülök is, meg nem is. Jól esett, hogy engem választ helyette, de soha nem kérnék tőle ilyet, hogy egy gyerekkori barátja és köztem válasszon. Ráadásul mi is elég távol lakunk egymástól még a nyárig, mert mindketten egyetemre járunk még. Nyáron, ha elvégzem az egyetemet tervezünk összeköltözni majd. Nekem rosszul esik, hogy miattam veszett most össze a barátnőjével, bár mondjuk kissé gáznak érzem azt is, amit ő kért volna tőle.
1 éve vagyunk együtt, szóval még nem olyan régi a kapcsolatunk. A barátnőm 21, én 26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!