Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet vajon megviseli a szakítás?
Figyelt kérdés
szakított velem a barátnőm pár napja, és feltett egy képet ma reggel, amin olyan karikásak voltak a szemei, hogy olyan az együtt töltött pár év alatt nem láttam. ő azt mondta azért lesz vége, mert talált mást, akivel boldogabb. (nem hibáztatom, mert én hanyagoltam el)2016. okt. 29. 10:26
1/11 A kérdező kommentje:
illetve a VOLT barátnőmet.
olvastam egyébként hogy hormonális változások is okozhatnak ilyet
2016. okt. 29. 10:29
2/11 anonim válasza:
Gondolom egész éjjel rakta az új pasija, és nem aludt semmit. Vagy hajnalban értek haza egy zúzós buliból. Esetleg elkapott valamit, és azért néz ki sza.rul.
Nem kell ebbe többet beleképzelned, mint ami benne van.
Pont ezért baromság nézegetni a volt szerelmek közösségi oldalait.
3/11 anonim válasza:
Elhagyott, így csak az ex barátnőd! Ha talált mást, Lépj tovább. Lehet azért nem láttad, mert elhanyagoltad.. vagy azért karikásak, mert át szexeltek egy éjszakát, esetleg beszélgettek, programoztak, korán kelt, te anno csak sminkben láttad (van egy ismerősöm, két évig nem látta anélkül a barátnőjét!)
4/11 A kérdező kommentje:
együtt éltünk, volt hogy nem is aludtunk éjszaka, de ilyen 'csúnyán' soha nem nézett ki.
2016. okt. 29. 10:33
5/11 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá. Elfáradt az egész északás szexben.
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a másik dobta, és most neki üzent ezzel a képpel. Arra mérget vehetsz, hogy nem utánad sírt egész éjjel, hiába is szeretnéd ezt hallani.
7/11 A kérdező kommentje:
én nem szeretném ezt hallani.. a másikkal együtt vannak, feltett egy képet facebookra, melyen látszik hogy nem boldog.. ezért tettem fel a kérdést. nem kell rögtön megkövezni :D
2016. okt. 29. 10:47
8/11 anonim válasza:
Egy nő mindig tudja, hogy néz ki... Nem véletlen rakta ki a képet. Gyanítom, nagy taktikás a kishölgy :), vmit el akar érni vele. Lehet, két kapura játszik. Te ismered.
9/11 anonim válasza:
Lehet a másik is hanyagolja és üzent, hogy nem kéne. Vagy kapott egyet, lehet egy ideig két vasa volt forrón tartva, csak nem tudtátok.. ;)
De mivel kiírtad, gondolom még érint a dolog!? Ha ettől megnyugszol egy utolsó próbát tehetsz ! :D
10/11 A kérdező kommentje:
félre értés ne essék, természetesen érdekel a dolog, hisz egy hosszú kapcsolatot nem lehet egyik napról a másikra elfeledni! nekem ő már nem kell, nem is kéne, tudom milyen. (egyébként nem rég beszéltünk, hogy el akar jönni egy két kisebb dolgot itt hagyott.. gondolom nem azért mert annyira kellenek neki) (poharak meg evőeszközök.. ) :)
2016. okt. 29. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!