Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a barátnőmet?

Figyelt kérdés
22éves vagyok, a baràtnőm 17...sokat veszekszünk,nem engedik sehova a szülei,ebből kifolyólag keveset tudunk találkozni sajnos..sulija utàna 2-3óràkat max 2-3x egy héten így mindig megvan köztünk egy bizonyos feszültség..heti 1x ha kitud jönni hozzàm akkor màr sokat mondok...természetesen ittaludni nem tud mert mennie kell haza.Nagyon érzékeny és szép lànyról van szó,nagyon szeretem őt de ez igy sajnos nem mehet tovàbb :( sokszor észre veszem hogy nem boldog velem,csöndes,alig beszélünk stb...lassan 1éve màr hogy eggyütt vagyunk..teljesen kilàtàstalannak làtom ezt az egészet :( amikor én dolgozk ő gyakran eljàrkàl a haverjaival piàlni stb..a szüleinek sokszor hazudik hogy éppen hol kivel merre volt. Ilyenkor sokszor féltékeny vagyok...mindig eldicsekszik azzal hogy flörtölnek vele...éneztmàr nem bírom..ti mit tennétek?elhagynàtok?megbeszélni nem igazàn tudjuk a bajainkat..egy ideig óràig max pàr hétig jó minden aztàn kezdődik előről..szóval?mit tegyek?

2016. jan. 15. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
sszakiccsál velle
2016. jan. 15. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ő nem tud menni, te miért nem mész? Miért tőle várod, hogy 17 évesen majd ő mászkáljon hozzád? Amíg nem 18 szülei megmondhatják, hogy mit csináljon nem tehet semmit. Hogy töltitek azt a kevés időt is, amit együtt vagytok? Fogadok nem viszed el semerre se... Itt a tél, kori, mozi akármi. 1 év alatt nem ismerted meg a szüleit? Mert ha ismernének és kedvelnének, akkor engednék hozzád. Ja hogy hazudik.. Hát akkor nem kell csodálkozni ha rövid pórázon tartják. Vagy te lépsz és kapcsolatba kerülsz a szüleivel - hangsúlyozva hogyha szem előtt vagytok nem tud hazudni vagy vállalod az egyszerűbb megoldást és elhagyod...
2016. jan. 15. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre sajnos csak az a megoldas ha legkozelebb felnott not valasztasz, nem egy gyereket.
2016. jan. 15. 18:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem mehetek hozzàjuk..a szülei miatt. Ismerem őket bemutatott nekik,de nem nyertem el a tetszésüket.
2016. jan. 15. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
És ne fogadj arra hogy nem viszem sehova...havi 30ezrem erre megy el hogy mindig beülünk valahova stb..
2016. jan. 15. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
De béna vagy.
2016. jan. 15. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy várod el egy tizenéves lánytól hogy felnőttként viselkedjen? És te miért vagy önző?! Azt akarod hogy már 17 évesen kötelezze el magát melletted? Nemteccettél a szüleinek??????????????? Hozzon haza az én lányom egy huszas pasit 17 évesen! Biztosoda.b.aszok!
2016. jan. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!