Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen szavaknak, kijelentéseknek van valami jelentősége? Vagy hagyjam? 20L
Figyelt kérdés
Nemrég lehetőségem adódott arra, hogy elutazzak a rokonokhoz Olaszországba. A barátomat sajnos nem tudtam magammal vinni... A távollétemben az egyik barátjával aki lány, arról beszélt, hogy milyen szép helyek vannak itt, meg ott, milyen jó lenne szétnézni a világban és de jó lenne, ha ő, a lány menne el vele. Akár rövidebb, akár hosszabb időre, kettecskén. Mert biztos jól éreznék magukat, együtt jó lenne. De mivel jelenleg a munka nem engedi és én sem ugye, mármint az, hogy kapcsolatban van, nem lehet kivitelezni. Ez csak szerintem fura? Én a családdal mentem, a szüleimmel, meg az öcsémmel. Ő meg egy másik lánnyal akarna? Jó, persze csak elméletben, meg barátja a lány, lelki társ féle, aminek nem örülök... De ez már egy másik történet. Nem tudja, hogy tudom, de kissé fura ez nekem... Vagy ne foglalkozzak vele?2015. aug. 22. 14:04
1/29 anonim válasza:
Ebben a történetben te vagy a szamár a ló helyett.
2/29 A kérdező kommentje:
Azt kétlem. Azért ennyiből nem lehet ilyesmit leszűrni, már ne is haragudj.
2015. aug. 22. 14:06
3/29 anonim válasza:
Akkor minek neveznéd, hogy egy másik nővel menne helyetted nyaralni? Te kivel mennél a lelki társaddal vagy a barátoddal?
4/29 A kérdező kommentje:
De ő csak elméletben írta neki. csak elképzelte szerintem és kész. Viszont tényleg fura...
2015. aug. 22. 14:09
5/29 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de téged nem az eszedért, fognak ellopni. Elméletben elmenne vele, gondolod gyakorlatban nem? De nekem mindegy élj abban a tudatban, hogy jó a kapcsolatod, azért beszéli az ismerőssel való utazást.
6/29 anonim válasza:
Nekem fura. Ha nekem van egy szerelmem, meg egy barátom, és a szerelmem nélkülem megy nyaralni (tudom, ez milyen, egy hete éltem át), akkor én a barátomnak, lelki társamnak arról nyígnék, hogy milyen kár, hogy nem lehetek a szerelmemmel, mennyi szép hely van a világban, és milyen jó lenne, ha vele, a szerelmemmel láthatnám ezeket.
7/29 A kérdező kommentje:
Azért nincs eszem, mert nem festem rögtön az ördögöt a falra??? Miért, szerinted ez akkor mit jelent?
2015. aug. 22. 14:14
8/29 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok ennyiből komoly következtetést levonni...
2015. aug. 22. 14:16
9/29 anonim válasza:
Azért nincs eszed mert naiv vagy, könnyű egy pasinak átverni. Következtetést meg a másik tetteiből, kommunikációjából vonnak le.
10/29 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy nem tett semmit.
2015. aug. 22. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!