Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen szavaknak, kijelentéseknek van valami jelentősége? Vagy hagyjam? 20L

Sztem is fura. Jobb, ha szimplán beszélgetsz vele az okokról.
Amúgy hogy jutott ez a füledbe?

Sztem többen is túlpörögték a kérdést, de alapvetően gyanús a dolog.
Gondolom régóta tudod, hogy ő a legjobb lány-barátja(ntom mi erre a hivatalos kifejezés manapság) és talán jóval régebbről az, mint a ti kapcsolatotok. Mondhatni a lány már túlélte 5-6 elődödet.
Ha így van és ő a lányra gondolt útitársnak, meglehet, hogy szimplán nem tartja elég komolynak a kapcsolatotokat.
Ez önmagában nem feltétlenül gond, bár gondolom számodra az, ha meglepetésként ér.
Az viszont jó kérdés, hogy ők jártak-e valaha és h hogyan gondolnak egymásra.
Én hallottam már olyan "mély barátságról" is(tinik), hogy együtt alszanak meztelenül, csókolózgatnak is...
Nem azt mondom, hogy ilyesmiről van szó, csak hogy vele mélyebb lehet a barátsága, mint veled a párkapcsolata.

Bizalom is csillagos ötös akkor. Játszhatod, hogy vak vagy, viszont mint írtad, mindig minden kiderül. A kapcsolatod elég messze van egy ideális kapcsolattól.
Az a helyzet, hogy egy ideális kapcsolatban a pár együtt tervezi ezeket, hiszen eszük ágában sem lenne mással átélni egy utazás varázsát. Én is szeretem a barátaimat és a párom is, viszont eszünkbe sem jutna az, hogy velük utazzunk el Párizsba, külön-külön. Egyben lelki társak és legjobb barátok is vagyunk, el sem tudom képzelni, hogy a szerelmem egy másik nőre tekintsen lelki társként. És igen, miattad nem megy a leányzóval... Egyenlőre. De gondolj bele, a párod már megtette az első lépést a lány felé, azaz, hogy leírta neki, hogy mennyire elmenne vele valamerre kettecskén...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!