Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az ilyen szavaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen szavaknak, kijelentéseknek van valami jelentősége? Vagy hagyjam? 20L

Figyelt kérdés
Nemrég lehetőségem adódott arra, hogy elutazzak a rokonokhoz Olaszországba. A barátomat sajnos nem tudtam magammal vinni... A távollétemben az egyik barátjával aki lány, arról beszélt, hogy milyen szép helyek vannak itt, meg ott, milyen jó lenne szétnézni a világban és de jó lenne, ha ő, a lány menne el vele. Akár rövidebb, akár hosszabb időre, kettecskén. Mert biztos jól éreznék magukat, együtt jó lenne. De mivel jelenleg a munka nem engedi és én sem ugye, mármint az, hogy kapcsolatban van, nem lehet kivitelezni. Ez csak szerintem fura? Én a családdal mentem, a szüleimmel, meg az öcsémmel. Ő meg egy másik lánnyal akarna? Jó, persze csak elméletben, meg barátja a lány, lelki társ féle, aminek nem örülök... De ez már egy másik történet. Nem tudja, hogy tudom, de kissé fura ez nekem... Vagy ne foglalkozzak vele?
2015. aug. 22. 14:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze ..azért szeretne vele menni hogy Velencébe kettecskén gondolázzanak ..Jesoloba ketten süttessék a hasukat ...egy étterembe ketten egyenek bolognai spagettit ..Rómába sétálgassanak ..Egyennek ketten fagyit iszogassanak ketten ..:D Ezeket tudod kivel szokták a párjukkal akiket szeretnek nem haverral ..Ha haverral terveznél elméletbe ilyet akkor nem kettecskén akarna vele lenni hanem 4-5 en és arról szólt volna a beszélgetésük h rgnának be ..De ő egy haverral egy romantkus hetet tervezett ..puszi pá kislány gondolkoz hogy csak te másodhegedűs vagy és simán hülyének tud nézni a pasid és vele értek egyet h ki is használja a buta libaságod ..:D Ennyire vakon ezt érdemled hogy kihasználjon..
2015. aug. 22. 15:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Sztem is fura. Jobb, ha szimplán beszélgetsz vele az okokról.

Amúgy hogy jutott ez a füledbe?

2015. aug. 22. 15:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Belenéztem a fb-ba.
2015. aug. 22. 15:14
 24/29 A kérdező kommentje:
#21 Akkor sem lehet ennyiből komoly következtetést levonni... Mert ha menne is, de NEM MEGY. Miattam. :)
2015. aug. 22. 15:14
 25/29 anonim ***** válasza:
De kicsi vagy még gondolkodásba :) Lehet komoly következtetéseket vonni mert normális kapcsolatba ahol minden rendben van nem irogat ilyet a pasi más lányoknak :) hidd el
2015. aug. 22. 15:17
 26/29 anonim ***** válasza:

Sztem többen is túlpörögték a kérdést, de alapvetően gyanús a dolog.

Gondolom régóta tudod, hogy ő a legjobb lány-barátja(ntom mi erre a hivatalos kifejezés manapság) és talán jóval régebbről az, mint a ti kapcsolatotok. Mondhatni a lány már túlélte 5-6 elődödet.

Ha így van és ő a lányra gondolt útitársnak, meglehet, hogy szimplán nem tartja elég komolynak a kapcsolatotokat.

Ez önmagában nem feltétlenül gond, bár gondolom számodra az, ha meglepetésként ér.

Az viszont jó kérdés, hogy ők jártak-e valaha és h hogyan gondolnak egymásra.

Én hallottam már olyan "mély barátságról" is(tinik), hogy együtt alszanak meztelenül, csókolózgatnak is...

Nem azt mondom, hogy ilyesmiről van szó, csak hogy vele mélyebb lehet a barátsága, mint veled a párkapcsolata.

2015. aug. 22. 15:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem, én velem már együtt volt már, mikor megismerte. Nem is tudtam sokáig a csajról. Titkolta. De kiderült, mint minden, mindig. Tetszik neki, azt is tudom, mert bele olvasgatok a levelezésébe, amit nem tud.
2015. aug. 22. 15:27
 28/29 anonim ***** válasza:

Bizalom is csillagos ötös akkor. Játszhatod, hogy vak vagy, viszont mint írtad, mindig minden kiderül. A kapcsolatod elég messze van egy ideális kapcsolattól.

Az a helyzet, hogy egy ideális kapcsolatban a pár együtt tervezi ezeket, hiszen eszük ágában sem lenne mással átélni egy utazás varázsát. Én is szeretem a barátaimat és a párom is, viszont eszünkbe sem jutna az, hogy velük utazzunk el Párizsba, külön-külön. Egyben lelki társak és legjobb barátok is vagyunk, el sem tudom képzelni, hogy a szerelmem egy másik nőre tekintsen lelki társként. És igen, miattad nem megy a leányzóval... Egyenlőre. De gondolj bele, a párod már megtette az első lépést a lány felé, azaz, hogy leírta neki, hogy mennyire elmenne vele valamerre kettecskén...

2015. aug. 22. 23:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe menekülnék a kapcsolatból férfiakra mondják de te ugy fel vagy szarvazva mint a ház ..Én is voltam ilyen helyzetbe mint te csak én nem a barátnő voltam a srácnak hanem a lelkitársa ezer évről ismertem a srácot mindig hozzám jött nekem mondott el minden gondját a kapcsolataiba és ha nagyon összevesztek akkor mindig mozdult rám..Velem is tervezgette hogy ide megyünk oda de általában én állítottam le hogy van barátnőd de bármikor szóltam neki hogy jöjjön át a csaja le volt sz..va ..Te is ebbe a cipőbe vagy hidd el kicsit te vagy a feles harmadik ..A lelkitárs általában a b arátnőről mindent tud de te nem hiszem h a másik csajról sokat tudnál ..A lelkitárs mindig az aki ha összeveszek a csajommal felhívják és át mennek hozzáa srácok de nem csak kibeszélik ..:)
2015. aug. 23. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!