Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen szavaknak, kijelentéseknek van valami jelentősége? Vagy hagyjam? 20L
Figyelt kérdés
Nemrég lehetőségem adódott arra, hogy elutazzak a rokonokhoz Olaszországba. A barátomat sajnos nem tudtam magammal vinni... A távollétemben az egyik barátjával aki lány, arról beszélt, hogy milyen szép helyek vannak itt, meg ott, milyen jó lenne szétnézni a világban és de jó lenne, ha ő, a lány menne el vele. Akár rövidebb, akár hosszabb időre, kettecskén. Mert biztos jól éreznék magukat, együtt jó lenne. De mivel jelenleg a munka nem engedi és én sem ugye, mármint az, hogy kapcsolatban van, nem lehet kivitelezni. Ez csak szerintem fura? Én a családdal mentem, a szüleimmel, meg az öcsémmel. Ő meg egy másik lánnyal akarna? Jó, persze csak elméletben, meg barátja a lány, lelki társ féle, aminek nem örülök... De ez már egy másik történet. Nem tudja, hogy tudom, de kissé fura ez nekem... Vagy ne foglalkozzak vele?2015. aug. 22. 14:04
11/29 anonim válasza:
Dehogynem másnak írta ezt, az írás nem kommunikáció? De ha nem tett semmit miért írsz ki kérdést, akkor nem kellene, hogy zavarjon.
12/29 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert fura... Nem értem miért akarna vele menni?
2015. aug. 22. 14:24
13/29 anonim válasza:
Na figyelj olyan naiv vagy hogy nem látsz már tőle ..Elmondom mi lehet a lelkitársába szerelmes a kicsi párod csak az nem akar vele lenni mert barátként tekint rá vagy pont azért nem mert te ott vagy a képbe .. A pasidnak te csak a második vagy akit nem mer elhagyni mert nincs egy biztos következő ezért inkább veled van ,és a másik csajt fűzi hátha beadja a derekát aztán téged dobni fog a srác..
14/29 A kérdező kommentje:
Ha ez igaz lenne, nem velem lenne, nem velem tervezné a jövőjét...
2015. aug. 22. 14:49
15/29 anonim válasza:
Nem fogod fel mondani mindent lehet neked is persze tervezi a jövöt ..ÉN is tudom itt irní neked bármit majd ha otthagy a másik csajért akkor ne sirjál mert nem hallgatsz a józan szóra csak hajtod a saját véleményed hogy szeret ..MInek kérdezted meg ha nem birod feldolgozni az igazságot hogy a párod nem szeret ..de tervezd te is vele a jövöd és majd kopansz
16/29 anonim válasza:
Ne legyél makacs öszvér, mert akkor te leszel szamár a ló helyett ebben a kapcsolatban. :) Be lehet magyarázni, hogy csak elméleti a dolog, de hidd el, berakná neki, ha együtt mennének.
17/29 A kérdező kommentje:
Azért, mert ennyiből nem lehet azt megállapítani, hogy az ÉN BARÁTOM nem engem, hanem mást szeret, pedig velem van együtt.! Lehet csak mert kedveli, azért menne el vele pár napra...
2015. aug. 22. 14:55
18/29 anonim válasza:
Jah szeretné cerkára ültetni párszor :D
19/29 A kérdező kommentje:
Pont, hogy írta, nem amiatt szeretne menni...
2015. aug. 22. 15:01
20/29 A kérdező kommentje:
Tehát barátilag...
2015. aug. 22. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!