Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt el kéne mondanom a páromnak vagy nincs olyan nagy jelentősége?
Gyerekkori első szerelmemmel öt évig voltam együtt. Nagyon nagy szerelem volt, de aztán szakítottunk, már elég régen nem is tudom hány éve. Ettől függetlenül jóba maradtunk, ő is ismeri az én páromat és én is ismerem a feleségét. Most kiköltöztek Angliába és azt mondta nem hiszi hogy többet haza jönne, úgyhogy végleg elbúcsúzunk. De a puszi-puszi, max egy ölelés helyett megcsókolt, és én visszacsókoltam. Csodálkoztam utána hogy miért tette, erre azt mondta, hogy most utoljára ez még belefér. Aztán másnap elköltöztek. Nem tudom, hogy elmondjam-e ezt a páromnak, mert végül is egy csókkal megcsaltam, de ha nem mondom el soha sem tudja meg. És végül is gyerekes dolog is, hogy ezen rágódom de nem tudom mit kéne tennem. Szerintetek?
27/L
Ne rágódj csak felkavarta a fantáziád és a szíved és le fog ez majd ülepedni
Ezt tartsd meg édes emléknek
Talán nem kellene.
Gondolod a Párodnak nem volt ilyen pillanat az életébe? És elmondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!