Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt el kéne mondanom a barátomnak?

Figyelt kérdés

Múltkor osztálytársaimmal lógtunk kicsit a városba, felmentünk az egyik sráchoz, zenét hallgattunk, gitározott nekünk. Utána a többiek haza mentek de nekem még sokat kellett várni a buszig úgyhogy kicsit maradtam még. Gitározott énekelt nekem, az egész olyan megható volt. Aztán dumáltunk, tök átlagos dolgokról, de valahogy furcsa volt ahogy rám nézett, meg ahogy beszélt hozzám. Aztán én semmi jelét nem adtam rá hogy szeretném, de majdnem lesmárolt. Ellöktem magamtól és eljöttem tőle. Nagyon lelkiismeret furdalásom van, hogy egyáltalán ennyi megtörtént, van barátom és imádom őt. Soha nem csalnám meg, és ez a helyzet most tökre fölkavart. Nem tudom elmondjam-e neki. Úgy vagyok vele, hogy amiről nem tud ráadásul nekem tök jelentéktelen az nem fáj. Ezentúl távolságot fogok tartani ezzel a sráccal. De nem tudom mi lenne a helyes.

Szerintetek megbeszéljem ezt a barátommal vagy inkább próbáljam meg kiverni a fejemből?

20/L

2015. márc. 4. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:

- nem kéne elmondadod, mert amit nem tud az nem fáj, nem történt semmi.

- el kéne mondanod, mert amíg nem mondod el, nyomni fogja a lelkedet, és úgy fogod magad érezni mint aki megcsalta a másikat, csak azért, mert néma maradtál.

2015. márc. 4. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Uhh, szegény :/ Ez egy nehéz kérdés :/ Szerintem, ha nem mondod el, akkor ez téged fog felemészteni, de ha meg megosztod a pároddal, vedd számba azt is, hogy lehet, hogy innentől nem úgy fog rrádnézni, mint előtte.. :(
2015. márc. 4. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést ha jól emlékszem , már egyszer ki tetted. Akkor úgy volt meg beszéled , a fiúdal hogy el e mehetnétek ketten. Nem ismerjük a barátodat , nem tudjuk hogy reagálna. Az is lehet nem érdekelné , és örülne ha el mondanád. De lehet hogy fel menne , a gyerekhez és jól meg verné.
2015. márc. 4. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért nyomaszt ha ellökted és nem smároltál vele? Írod, hogy a barátodat szereted. Mit akarsz elmondani? hHa felkavar az csakis azért lehet, mert valamennyire mégiscsak bejön a másik srác is, azt meg magadban kell lerendezned, hogy mennyire keltette fel az érdeklődésed.
2015. márc. 4. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mástól tudja meg, nem fog bízni benned. Legalábbis én azt gondolnám, hogy minek titkolóztál, ha semmi rosszat nem tettél.
2015. márc. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!