Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy tetszem neki? Ezeknek van jelentősége? Mert gyakran csak bemagyarázom magamnak.
Figyelt kérdés
Egy fiúval Facebookon nagyon jól szoktunk beszélgetni, de sose néz a szemembe, ha szemtől szemben beszélünk. Észrevettem, hogy társaságban csak az én tekintetemet kerüli, és még ha hozzám is beszél, akkor is egyáltalán nem vagy csak pillanatokra néz a szemembe. Zavarban lehet? Bejönnék neki?
Mellékesen, nem lenne rá oka, de ezt most hosszú lenne itt kifejteni. De mégis, van esély rá ha csak ezt nézzük, és ha igen, mekkora?
2015. jan. 6. 21:37
1/2 anonim válasza:
Fél tőled. Nem bántottad testi/lelki? Ha nem akkor szerintem bejössz neki.
2/2 anonim válasza:
Vannak akik nem bírnak a kiszemeltjeik szemébe nézni túl sokág mert akkor zavarba jönnek, idővel változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!