Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak vele vagy hagyjam figyelmen kívül?
Két dologról lenne szó , próbálom röviden .
A párom 22 éves nő , én pedig 25 vagyok .
Sokszor kapom rajta, hogy kisebb dolgokban hazudik nekem . Múltkor felhívta a volt barátja , mondtam neki, hogy nem örülök neki, hogy a volt barátod hívogat, csak azért mert neki problémája van az életében . Jött azzal, hogy nem tudta, hogy a srác hívja ezért vette fel, illetve, hogy nem a barátja volt csak néha kavartak . A telefonjában benne van a gyerek száma , ki is jelzi ha ő hívja, mert mikor megnéztem hogy vissza hívjam az apját akkor láttam .
Hazugság 1.
Hazugság 2.: a srácról és róla is vannak fényképek a számítógépén, (együtt élünk ezért bukkantam rá ) illetve egyszer egy pendriveon amire filmet akartunk másolni is találtunk . Szemmel láthatóan nem kavartak mert több kép is van amin csókoloznak, náluk otthon, buliba stb .
és itt jön a második probléma is .. Minden volt barátjáról megvannak a közös képek .. Rengeteg van a gépen .. Foglalkozzak ezekkel szerintetek ?! A hazugságokról mi a véleményetek ? Köszönöm !!
Az, hogy vannak regi fenykepei, onmagaban nem jelent semmit es nem ok kiakadasra.
A hazudozas annal inkabb.
Nem tudom, van-e oka attol felni, hogy balhezni fogsz, ha igazat mond, feltekenykedni fogsz-e.. de igazabol mindegy is, a hazudozas akkor sem ferne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!