Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet vajon megviseli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet vajon megviseli a szakítás?

Figyelt kérdés
szakított velem a barátnőm pár napja, és feltett egy képet ma reggel, amin olyan karikásak voltak a szemei, hogy olyan az együtt töltött pár év alatt nem láttam. ő azt mondta azért lesz vége, mert talált mást, akivel boldogabb. (nem hibáztatom, mert én hanyagoltam el)

2016. okt. 29. 10:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

valamennyire biztos megviseli mindkét felet a szakítás. de ha te elhanyagoltad és most új párja is van, akkor nem hiszem,hogy nagyon maga alatt van.

szerintem próbáld meg nem nézegetni. engem is hasonló módon hagytak el pár éve. nem segített,ha láttam az exet az új párjával a képeken. letiltottam inkább,hogy véletlenül se lássam. segített valamennyit

2016. okt. 29. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!