Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet meg akarta csókolni a haverbarátja. Hogyan tovább?
Biztos sokan nem fognak egyetérteni velem, de szerintem semmi baj azzal, ha intelligens ember módjára, visszafogottan kezeled a helyzetet. Te ismered a barátnődet, nem mi, te tudod, mennyire megbízható. Ha nem az, akkor hiába tiltanád a gyerektől, egyszerű kamuval megoldaná a megcsalást.
Nem törvényszerű, hogy aggódnod kell az ilyesmi miatt, szerintem ha kölcsönösen akarnának egymástól valamit, a lány nem szólt volna neked, hanem megragadta volna az alkalmat és nem tudnál az egészről semmit.
Nézd, elmondta a történetet, ami azt jelenti, hogy a
több éves barátságnál a párkapcsolatotokat többre
tartja, megbízik benned.
Magamról tudom, hogy nem vagyok az a féltékeny típus,
egészséges mértékig persze az, de ha most elkezdenéd
túllihegni, lehet hogy más karjába üldöznéd...
Szerintem pont jó hozzáállás.
szerintem jól csináltad. felesleges lett volna eltiltani tőle, mert ha akar úgyis találkozik vele, megcsalni is meg tud, szóval tényleg nincs értelme.
a lány is teljesen korrekt volt, szóval szerintem nincs itt probléma.
velem is volt ilyen, hogy egy barátom elmondta hogy szerelmes belém, amikor már kapcsolatban voltam. nálunk is ugyanez volt mint nálatok. de ez a barátom továbbra is nyomult, hiába mondtam hogy ne és felesleges, így végül inkább nem beszélek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!