Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolták a barátnőmet?!
Igaz, hogy nem most történt, de a nyár végén megerőszakolta a barátnőmet egy 24 éves fickó, aki a bátyjának a haverja elméletileg. Úgy történt az eset, hogy hajvágó gépet kellett átvinnie, és utána megtörtént a baj, mert ketten voltak a házban...
Megfenyegette ez a semmirekellő, és nem mert semmit tenni ez ellen, és most így utólag lehetne-e valamit tenni, vagy már késő? :(
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jobban belegondoltam, és tegnap másképp mondta el, mint ma. Tegnap azt mondta, hogy a házban történt, ma meg azt, hogy az udvarban a kapunál...
Ha a kapuban történt fényes nappal, és kiabál segítségért, és próbál menekülni, nem gondoljátok, hogy valaki ment volna segíteni, vagy eltudott volna jönni? :\
Szerintem te is kamuzol. 19.40-kor még itt kérdezed, hogy szerintünk hazudik-e, 19.50-kor meg leírod, hogy igen hazudott, mert kiderítetted.
Ember, ha kiderül, hogy engem megcsalt a barátnőm, 10 perc múlva (!!) nem közlöm a fejleményeket a nagyvilággal. :D :D Hanem akkor még javában megbeszéljük/veszekszünk/magyarázatot követelünk/segítünk neki összepakolni stb.
Vagy neten mondta el? Akkor is fontosabb, hogy ide írkálj, mint hogy megbeszéld vele a dolgokat? :D
Hagyjátok a fenébe ezt a "kapcsolatot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!