Mit csináljak, hogy a csajokra/nőkre ne egy "idegen fajként" tekintsek?
A "férfiak" azon rendkívül szűk táborát erősítem, akik sosem voltak még semmilyen kapcsolatban csajokkal. 21 vagyok és sem középsuliban, sem pedig az egyetemen nem beszélgettem egy lánnyal sem, a való életben meg főleg nem. Illetve pontosítanék, az egyetemen ritkán azért váltok néhány szót 1-2 lány csoporttárssal valami egyetemi témával kapcsolatban, de ennyi. Szó szerint olyan kapcsolatban vagyok velük, mintha egy idegen fajt képviselnének, mint amikor kimész egy totál idegen országba, ahol kvázi senki nem beszéli az angolt csak a munkahelyeden, és az életed iszonyatosan be van szűkülve, mert rengeteg emberrel nem beszélgetsz. Amikor nagy ritkán is kommunikálok egy lánnyal, akkor sem arra koncentrálok, hogy mi a téma, hanem, hogy "Aztak***a beszélgetek egy csajjal, na most légy észnél, ne csinálj semmi hülyeséget...stb."
Mi a fenét csináljak, hogy egyenrangú emberként tekintsek rájuk (nem negatív értelemben) és ugyanúgy el tudjak beszélgetni velük, mint bármely fiú ismerősömmel. Egyébként az ismerkedés alapból nehezen megy számomra (nem szoktam bulizni/szórakozni), nincsenek is barátaim, de az egyetemen bárkivel tudok valami hülye témát felhozni (szidni a tanárt/megvitatni valami egyetemi dolgot), amiről tudunk beszélgetni. Ugyanez a lányok esetében nem megy, mert ez most hülyén fog hangzani, de őket finomabbaknak/másmilyennek érzem és ez engem nagyon megzavar. Amire még nagyon kíváncsi lennék, hogy köztetek van-e ilyen hozzám hasonló ember? Ha igen, írjátok le a ti sztoritokat is, mert nagyon kíváncsi lennék rá, különösképpen, ha meg is tudtátok oldani a problémáitokat.
Meg kell keresni az okát,hogy ez mitől,miért alakult így?
Qnyukáddal milyen volt/milyen a kapcsolatod?
Egyáltalán hogy alakult ki benned ez a fajta gátlás? Vagy erről fogalmad sincsen?
Szerintem a legegyszerűbb tényleg az, ha először neten kezdesz el lányokkal beszélgetni. Felajánlanám én is a segítségem, de de ha már megtette, és arra sem reagáltál, akkor meggondolom a dolgot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!