Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előszoktak ilyenek jönni, hogy a párom ezt meg azt csinálja, de nem tetszik, mit tegyek. Csak szerintem alapvető, természetes, hogy elmondod neki?
Adott két ember, párkapcsolatban élnek.
Addig nem ismerték egymást, természetes, hogy van olyan, amit valamelyik csinál, a másiknak nem tetszik.
Csak szerintem természetes (lenne), ezt elmondani a másik félnek. Igazából ő érintett az ügyben.
Nem szereti, ha túl romantikus stb, akkor dobom. Megkellene mondani, hogy nem szeretem, ha te így meg úgy, ezt csinálod meg ilyenek. Meg kell tanulni egymással élni, és így lehet megismerni a másikat, kedvenc szokásait, mit nem szeret, mit kell kerülni stb, így is.
Nem egyből bevágni a haragot, és rámondani, hogy ijjj mekkora egy paraszt ember.
Na szóval kommunikáció. Csak mert több helyről hallani, hogy másoktól kérnek tanácsot, holott sztem javítható dolgokat a pároddal kéne megbeszélni, és ha tud , akkor javít rajta, mert szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!