Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha a pasiknak a természetes kinézetü lányok tetszenek akkor miért a cicababákat keresik kapcsolatra? A pasiknak tetszenek a cicababák?
Figyelt kérdés
Cicababa: póthaj, műszempilla, szemöldöktetoválás, műköröm, szolis bőr, túlzásba vitt smink.2014. ápr. 29. 18:23
1/12 anonim válasza:
Nekem csak a természetes lányok jönnek be.Egy kevés smink ami még nem zavar de a többi amit írtál az igen.15/F
2/12 anonim válasza:
Nekem az olyan csajok jönnek be, akik nem más lányokat hibáztatnak, ha épp nem tetszenek egyvalakinek.
3/12 anonim válasza:
Igen, a pasiknak a cicababák tetszenek. Nekünk férfiaknak a természetes kinézetű NŐK tetszenek. Kár hogy ők is kezdenek elfogyni a Föld színéről, szívesen megismernék egyet.
4/12 anonim válasza:
Szerintem összekevered a kapcsolatban szót a megb*sznival :D
5/12 AtyeszLL válasza:
Hogy ne legyen egyszerű az élet, a jobb csajoknak a bunkó izomagyú seyyfejek kellenek, a jobb pasik meg a riqancokat kedvelik. Így a normálisak, (ha fiú, ha lágy) hoppon maradnak.
Én normális vagyok. (megmondták a hangok a fejemben)
6/12 anonim válasza:
A páwa menőcsávóknak valóban a cicababák tetszenek. Arról nem tehetünk, h te csak őket tekinted pasinak.
7/12 anonim válasza:
Ahogyan selmeczi gabriella mondaná, mert csak
8/12 anonim válasza:
Szerencse, hogy én még a normális kategóriába tartozom..
9/12 anonim válasza:
Nem jönnek be a cicababák és nem is keresem őket. Mi jó van a műnőkben? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!