Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatban élők között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatban élők között tényleg természetes a barátaikkal való szexuális együttlét?

Figyelt kérdés
A párom azt próbálja velem elhitetni, hogy az ismerőseink (és az összes többi ember) mind nyitottak lennének egy kis baráti szexre, egyedül csak én vagyok ilyen prűd. Higgyem el, hogy az ő hozzáállásuk a teljesen normális, más mindenki sokkal lazább, és nyitottabb ezen a téren, és nekem is nyitnom kellene végre, ők csak segíteni szeretnének rajtam, hogy ne legyek ilyen zárkózott és bigott. Nyilván a férjem olyan emberekkel vette magár körül, akik hasonló nézeteket vallanak vele. Tényleg csak én lógok ki a sorból, a nagy többség más nézeteket vall?

2014. ápr. 25. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyezik az értékrendetek, és ez most derül ki, mikor már a férjed?
2014. ápr. 25. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Jesszum, dehogy normális...
2014. ápr. 25. 14:47
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Ilyen béna szöveggel akar rávenni. Ha nem tágít ettől, akkor mondd neki hogy ő mehet nyugodtan, de előtte beadod akkor a válópert.
2014. ápr. 25. 14:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy!Én pl nem mennék bele soha ilyenbe.Ez nagyon nem normális!
2014. ápr. 25. 14:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Jol értem? A férjed olyan nagy baráti összegabalyodást szeretne, ahol a haverjai téged végigdugnak, barátnöit végignyalod? Olyan hippi kommunában éltek?
2014. ápr. 25. 14:50
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem normális ember nem megy bele ilyenbe...
2014. ápr. 25. 14:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
A szex két ember intim magánügye. Nem csoporttevékenység. Persze van olyan is, de az már a fétisek birodalma és csak az összes szereplő teljes egyetértésével és igényével élvezetes.
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Nem erről szól egy barátság. Biztos van ilyen is, de szerintem elég parás a dolog. Én sem mennék bele, pedig férfi vagyok. A barátokkal beszélgetni, szórakozni szoktak, nem dugni. A férjed kicsit megőrült, vagy ilyen is volt, csak nem vetted észre...
 9/22 icu75 ***** válasza:
100%
Jól látod a dolgokat olyan barátai vannak akik hasonló nézeteket vallanak. Én 8éve vagyok a párommal,de nem szexelünk mással csak egymással. Nem vagy prűd ha nem akarod kipróbálni nem kell. Kevés kapcsolat bírja a nyitottságot. A legtöbb nyitott kapcsolat amibe beleláttam arról szólt hogy papíron együtt vannak aztán mindkettő járta a kis külön "útjait". Gyerek vagy anyagiak miatt. Persze ha kíváncsi vagy rá próbáld ki,de ne az ő kedvéért tedd meg.
2014. ápr. 25. 14:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk még nem is hallottam ilyenről, amit a férjed mond.
2014. ápr. 25. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!