Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-2 hónapnyi együttlét után (1 hónapja kapcsolat) milyen ajándékot vegyek barátnőm születésnapjára?
Figyelt kérdés
Nem akarok semmi drágát venni mert nem olyan komoly még a dolog, és nem akarom ezzel megsérteni, meg, hogy rossz érzése legyen, stb... Szóval nincsen ötletem, hogy mi lenne a jó ajándék erre az alkalomra. Egy szál virág elég? Mennyi a maximum ami még nem sok(értékre gondolok). Esetleg a virág nem jó? Mindketten 18 alatt vagyunk még.2014. ápr. 23. 11:17
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Egy romantikus vacsora otthon, gyertyafényben (akár rendelt, akár te főzöl valami egyszerűt) romantikus lenne, és az sem kerül sokba. Ellenben figyelmesebb, mint elrohanni egy szál virágért, szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán rajongok ezekért a túlromantizált (nemtudom hogy van e ilyen szó, de értitek a lényeget:D) dolgokért, és ő se. Szóval ez a vacsora dolog ugrik. A csoki-virág viszont jó ötlet. Köszi mindkettőtök segítségét!
2014. ápr. 23. 11:58
4/5 anonim válasza:
Azzal egyetertek, hogy nem akarsz sokat kolteni ra, de valami olyasmit vegyel, ami megmarad. Ha mar virag, akkor valami cserepes, kulonlegesebb virag szerintem jo lenne.
5/5 pszi1984 válasza:
Tudod mi jutott eszembe...? Keresd meg a szeretet és hűség virágát... Sajnos nem tudom melyik virág mit jelent, de biztos vagyok benne, hogy a virágok adta nyelven is elmondhatod neki, hogy szereted... s fontos neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!