Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban élők között tényleg természetes a barátaikkal való szexuális együttlét?
Nem vagy prűd,neked van igazad,a normális az te vagy valójában.Elég laza erkölcsű nő lennél,ha ebbe belemennél,tartásod sem lenne.Pedig egy nőnek egy minimum tartás kell.Legalábbis az igazi nőknek.
Szerintem add be azt a válópert,mert a férjed egy beteg állat.
Mindkettő normális, csak nem klappoltok ebben. Amit ő mond az kvázi nyitott házasság, ha összeugrik a baráti társaság szexelni akkor gyakorlatilag swingerezés. Nem normálisabb mint amit te képviselsz, mégpedig: te nem vagy ilyen.
Értem mit mondanak, csak rettentő rosszul fogalmaznak. A lényeg: hivnak swingerbe, és gyanitják, hogy bejönne neked is. Ez nem lehetetlen, sokan kapnak rá akik azelőtt el sem tudták volna képzelni.
Ámde.
Nem kötelező ebben benne lenni. Ha nálad ez válóok, akkor pedig idő kérdése. (ő eme életforma szerint szeretne élni)
És nekem is kérdésem: Ez eddig nem derült ki??? Hogy lehet a férjed, hogy eddig erről nem volt szó? Vagy azt hittétek, hogy a két szemlélet idővel összeegyeztethető? Nem igazán. S idővel ő csak jobban fog vágyni a saját életformájára. Bajban a házasságotok.
Te csak utalsz rá, hogy nem értesz velük egyet, de konkrétan nem ismerjük a te véleményedet az ügyben. Enélkül nem fogjuk tudni belőni, hogy van e közös kompromisszumos megoldás.
Szerintem elég ha csak a két fél (nem a barátok, szomszéd,kiskutya,sarki fűszeres, hanem ők ketten) elmondják egymásnak ki hogyan gondolja, mihez tartja magát, és azt próbálják közös nevezőre hozni.
Ez az első kör. Remélhetőleg sikerül a férjének tiszteletben tartania (elfojtania, mert ez a helyes kifejezés). Azt pedig ők tudják eldönteni, hogy akkor most mennek szét, vagy megpróbálják igy, legfeljebb 10-20 év múlva ha mégis megtörténne a (mivel nem közös megegyezéssel történik) megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!