Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolatban élők között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatban élők között tényleg természetes a barátaikkal való szexuális együttlét?

Figyelt kérdés
A párom azt próbálja velem elhitetni, hogy az ismerőseink (és az összes többi ember) mind nyitottak lennének egy kis baráti szexre, egyedül csak én vagyok ilyen prűd. Higgyem el, hogy az ő hozzáállásuk a teljesen normális, más mindenki sokkal lazább, és nyitottabb ezen a téren, és nekem is nyitnom kellene végre, ők csak segíteni szeretnének rajtam, hogy ne legyek ilyen zárkózott és bigott. Nyilván a férjem olyan emberekkel vette magár körül, akik hasonló nézeteket vallanak vele. Tényleg csak én lógok ki a sorból, a nagy többség más nézeteket vall?

2014. ápr. 25. 14:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy prűd,neked van igazad,a normális az te vagy valójában.Elég laza erkölcsű nő lennél,ha ebbe belemennél,tartásod sem lenne.Pedig egy nőnek egy minimum tartás kell.Legalábbis az igazi nőknek.

Szerintem add be azt a válópert,mert a férjed egy beteg állat.

2014. ápr. 25. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Mindkettő normális, csak nem klappoltok ebben. Amit ő mond az kvázi nyitott házasság, ha összeugrik a baráti társaság szexelni akkor gyakorlatilag swingerezés. Nem normálisabb mint amit te képviselsz, mégpedig: te nem vagy ilyen.

Értem mit mondanak, csak rettentő rosszul fogalmaznak. A lényeg: hivnak swingerbe, és gyanitják, hogy bejönne neked is. Ez nem lehetetlen, sokan kapnak rá akik azelőtt el sem tudták volna képzelni.

Ámde.

Nem kötelező ebben benne lenni. Ha nálad ez válóok, akkor pedig idő kérdése. (ő eme életforma szerint szeretne élni)

És nekem is kérdésem: Ez eddig nem derült ki??? Hogy lehet a férjed, hogy eddig erről nem volt szó? Vagy azt hittétek, hogy a két szemlélet idővel összeegyeztethető? Nem igazán. S idővel ő csak jobban fog vágyni a saját életformájára. Bajban a házasságotok.

Te csak utalsz rá, hogy nem értesz velük egyet, de konkrétan nem ismerjük a te véleményedet az ügyben. Enélkül nem fogjuk tudni belőni, hogy van e közös kompromisszumos megoldás.

2014. ápr. 25. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
válj el most. nélküled is kimozdul a haverokkal..
2014. ápr. 25. 15:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám, neki hogy persze lehet az ő nézetük normális de attól én még beadom a válópert. Ha ő másokkal akar lefeküdni a és a feleségét is erre próbálja rávenni minek házasodott?
2014. ápr. 25. 15:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha ennyire igényli a férjed az új partnereket a szexuális életetekbe, vajon hány nővel csalhatott már meg. Rosszabb esetben férfival... Szerintem keress egy normális férfit, aki beléd szerelmes, nem a farkába.
2014. ápr. 25. 15:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem, párkapcsolatban az a normális, ha csak a pároddal fekszel le. Szingliknél az egyéjszakás kalandok még elmennek. Az pedig különösen normális, hogy te döntöd el, kivel akarsz lefeküdni.
2014. ápr. 25. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a párkapcsolat csak 2 emberről szól4 rólam és a társamról.
2014. ápr. 25. 16:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy bloffol...szerintem ugrassad ki a nyuszit abokorbol..beszelj rolla es menjel bele majd meglatod hogyreagal sot en azt is megtennem hogy oke akkor holnap vagy valamikorra megbeszelnem vele el ios keszulnek es el is indulnak meddig megy adolog aztan amikor majdnem oda ertek meggondolod magad addigra lathatod mennyire komoly es ha valoban akkor elgondolkozhatsz azon hogy jo te be mesz en meg haza megyek es aztan lehet kezdeni pakolni mire haza jon elvegre ott valakivel valoszinuleg fajtalankodott az meg eleg ok hogy szetmenjetek..
2014. ápr. 25. 16:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem elég ha csak a két fél (nem a barátok, szomszéd,kiskutya,sarki fűszeres, hanem ők ketten) elmondják egymásnak ki hogyan gondolja, mihez tartja magát, és azt próbálják közös nevezőre hozni.

Ez az első kör. Remélhetőleg sikerül a férjének tiszteletben tartania (elfojtania, mert ez a helyes kifejezés). Azt pedig ők tudják eldönteni, hogy akkor most mennek szét, vagy megpróbálják igy, legfeljebb 10-20 év múlva ha mégis megtörténne a (mivel nem közös megegyezéssel történik) megcsalás.

2014. ápr. 25. 17:09
 20/22 pinkpancser ***** válasza:
Ezzel röviden azt akarta mondani, hogy az összes barátnődet meg akarja dugni és ezt fogadd el.
2014. ápr. 25. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!