Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyit csalódtam már a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyit csalódtam már a férfiakban hogy már nincs is kedvem kapcsolathoz és már megbízni se tudok bennük. Ez természetes?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 12:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
13%
Oké...
2014. máj. 31. 12:04
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Igen, természetes sok rossz élmény miatt,de idővel talán változol
2014. máj. 31. 12:06
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen az. Én a nőkkel vagyok így.
2014. máj. 31. 12:06
 4/18 anonim ***** válasza:

Igen ez teljesen az.

Szerintem is a zöme megbízhatatlan, csalfa, hazug.

De vannak kivételek, még ha nem is sok-bár nekem még nem volt dolgom olyannal eddig- szóval meg kell keresni az ilyeneket.

2014. máj. 31. 12:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy létezik normális pasi.
2014. máj. 31. 12:09
 6/18 anonim ***** válasza:
kösz hogy megítész
2014. máj. 31. 12:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Mindig jön valaki, aki miatt úgyis elkezd bízni az ember, és ez így van jól. Az pedig nem baj, ha tapasztaltabban már odafigyelsz olyan apró dolgokra is, amiket eddig nem láttál.
2014. máj. 31. 12:10
 8/18 anonim válasza:
Létezik normális pasi, csak itt jön képbe az, hogy meg kell válogatni kivel is jössz össze, hogy ne legyen csalódás csalódás hátán...
2014. máj. 31. 12:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Hogyan válogassam meg? Akikkel összejöttem tök normálisnak tűntek.
2014. máj. 31. 12:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt rengeteg férfi is kiírhatta volna, mert a nőkben is vannak olyanok akikben nem lehet megbízni, úgyhogy ezek alapján megítélni az összes férfit butaság.

Sajnos eddig valószínűleg olyan férfiakat fogtál ki akik megbántottak téged, sajnálom. De hidd el, hogy vannak még rendes, szerető, megbízható férfiak, csak nem olyan könnyű megtalálni őket :)

2014. máj. 31. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!