Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyit csalódtam már a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyit csalódtam már a férfiakban hogy már nincs is kedvem kapcsolathoz és már megbízni se tudok bennük. Ez természetes?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A tök normálisnak tűnő nőkről meg miért derül ki, hogy valójában megbízhatatlan ordaskurvа mind?
2014. máj. 31. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem,pofonokat mindenki kap,de ezért nem kellene elfordulni a másik nemtől. Ideig-óráig van,hogy besokal az ember,ám idővel próbálkozni kell újra.
2014. máj. 31. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet, ott a nőkben is csalódni rendeset...

Félredug, követelőzik, 2-3 hónap után megváltozik......

41/F

2014. máj. 31. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondhatnám, tessék itt vagyok én is kivételnek, csak válogatós vagyok.

A legjobb megoldás az őszinteség volna, ha tudatosan felkészítenek a rosszra (pl. hétvégente bulizok és ha iszom rámászok mindenkire), akkor ezek után nem ér akkora csalódás ha megcsalna.

2014. máj. 31. 12:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Én meg a nőkben nem bízom. Most akkor mi legyen?
2014. máj. 31. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel,de nem minden férfi egyforma,szerencsére.
2014. máj. 31. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Mindenki valakinek a párja, tuti, hogy van olyan, aki mellett az "ordask..va" sem az. Ha megtalálja, akit szeret, legyen az a legelvetemültebb szerelem is, képes másmilyen lenni.

Kérdező: Úgyis lesz, aki majd megbolondít. Idővel.

2014. máj. 31. 12:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Ki nem állhatom az ilyen vélekedést meg hozzáállást...

Attól,h csalódtál pár pasiban,még nincs jogod általánosítani!

Ezt jobb ha megjegyzed!

Plusz lehet,h nem ártana egy kicsit magadba nézned,elképzelhető,h benned is van hiba...

27n

2014. máj. 31. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!