Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi negatív vélemény erről a témáról?
Ha körbenézek itt vagy máshol, akkor azt látom, hogy a férfiak jellemzőbben azért panaszkodnak, mert nem kellenek senkinek és nem találnak társat. Aki talál vagy több lányt tud fűzni, nem igazán panaszkodik.
Női oldalról viszont, nem igazán értem a problémát. Jellemzően nőktől azt hallani, hogy alig van jó pasi és ennek keretében rengeteget tudnak mesélni az igénytelennek tartott férfiakról. Mindezt úgy, hogy közben az átlagos vagy teljesen normális pasikat levegőnek nézik. Kiegészítve az egészet azzal, hogy az igényeik nem nagyok, de azért 1000-ből 1 pasi jön be külsőre. Sokszor ezt olyan kiállhatatlan személyiségjegyekkel előadva, ami borzasztó.
Miért állítja ennyi nő itt is, hogy nincsenek jó vagy normális pasik? Egy lány barátommal együtt szántuk rá magunkat a tinderre és kb. a srácok ötöde top kategóriájú volt. Helyesek, izmosak, igényesek.
Pontosan mi ennek a panaszkodásnak az alapja?
Szerintem mert nem ugyanarról a korosztályról beszéltek. 30 fölött még akad, de 40 fölött már egy kisebbfajta csoda kell hogy ebben az országban vonzó facér férfit talaljon az ember lánya.
20 asok meg persze hogy jól neznek ki 90%ban.
Nekem nincs negatív véleményem, de pozitív tapasztalatom sem.
Átlagos külsejű férfiként, rám jellemző gondokodásmóddal senki sem vesz észre, senki sem veszi a fáradtságot, hogy megismerjen. Gondolom találnak nálam jobbat... De nem siránkozom miatta, én egyedül is jól érzem magam.
28/F
5: Oké, de elsősorban a külsejüket fikázzák. Aztán kevesebben a belsőt vagy csak a külső után a belsőt. Belsőre és külsőre is jellemzően pont ugyanannyi jó pasi van, mint nő.
Amiket pedig állítanak, jellemzően nem igazak. (Egyik oldalról sem. Pont ugyanúgy nem a pénzre hajt minden nő, ahogy nem éretlen és gyerekes minden pasi sem.)
hármas vagyok: Igen, ez valóban lehet magyarázat. Én meg azt látom, hogy hogy a szép lányok, akiket sosem kaptam meg, sokszor csalódottak. Persze olyan is van aki jól választott, és boldog. De sokan nem azok, és sok helyen, mint ha beszorultak volna egy rossz kapcsolatba. Ugyan olyan hazugsággal, amit fentebb említettél, hogy pl a gyerek miatt maradnak pl egy bántalmazó kapcsolataban...
Igen, a felelősség vállalás... Az is egy igen komoly téma.
Nekem pl nem esik nehezemre magamnak se bevallani, hogy jelenleg azért vagyok egyedül, mert nem teszek meg mindent, nem teszek eleget ahhoz, hogy párkapcsolatban éljek. Mondjuk az is igaz, hogy mostanában nem is találkoztam méltó társ alkalmatossággal. Most picit jól is esik a babérjaimon ülni. :) Legalább béke van, és nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!