Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavonnád a személyes, negatív véleményed valamiről, ami bántja a szerelmedet?
A kérdés arról szól, hogy nincsenek új tények. Meg vagy győzödve az igazadban, és visszavonnád-e CSAK AZÉRT, hogy neki jó legyen.
Kismillió példa van a véleménykülönbségre, amikor meg vagyunk győzdve valamiről, ami a másiknak nem tetszik. Had ne soroljam már.
Hülye kérdés, mert attól függ mennyire fontos nekem az adott dolog, illetve neki.
Ha mondjuk mindketten vallásfanatikusok vagyunk, de ő mondjuk buddhista, én meg görög katolikus, akkor az életben nem jövünk össze.
Vagy ilyen kérdés a gyerekvállalás, de ezt is az elején szokás megbeszélni.
Gyukmisz dolgokban nyilván hagynám a fenébe a véleménykülönbséget, senkit nem érdekel hogy nekem mondjuk tetszik egy Picasso festmény, neki meg nem.
Kettes vagyok.
Ha így általánosságban beszélünk róla, akkor erről csak annyit, hogy nem jövök össze egy gyerekkel, akit bánt ha valamiről mást gondolok mint ő.
Ha tényleg nem tudja megváltoztatni a véleményem az, amit elmond nekem, hogy szerinte miért nincs igazam, akkor nem fogom a véleményem visszavonni. Ha tud mondani olyasmit, amit érdemes megfontolnom, akár igen.
De pl. példa erre, nem párkapcsolatban, de szoros baráti kapcsolatban.
Én: Nálunk a postások sokszor ellopták a csomagokat.
Barát: Ne szidd a postásokat, anyám az.
Én: Attól még nálunk lopják a csomagokat, nem anyádról mondtam ilyet.
Barát: De akkor is rosszul esik.
Én: De attól még lopják, ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!