Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalaltad (akár személyes van ismerős által) milyen a magyar-roma párkapcsolat? Ha igen, mi a tapasztalatod?
"Tapasztaltad"
Bocsi, elírtam!
Személyes nincs.
Ismeretségi körömben: az adott romától függ. Van több tök normális roma ismerősöm - jól nevelt, jó családból származik, intelligens, tanult, tiszta; lenézik a balhés, rajos cigányokat. Na, közülük volt párnak már kapcsolata fehér magyarral, ezek normális kapcsolatok voltak.
És láttam olyan kapcsolatot, amiben ilyen tipikus rajos-balhés típussal jött össze fehér magyar ismerősöm (nő és férfi is)... ebből van az a fajta, ami ilyen "zsák a foltját" effektus... balhéznak ugyan, de ezt kb. élvezik mindketten, mert a magyar fél is ilyen szőkecigány típus viselkedésre, "kulturáltsági" szintre, beszédre. Meg van, ahol a hormonjai belevittek vkit egy ilyen kapcsolatba, aztán lelkileg ki lett csinálva (verekedések, 8 napon túl gyógyuló vagy a kedves párjától, vagy a "kiscsaládtól", anyagi kihasználás, nő házicsicskának használása, megcsalások, balhés alvilági ügyekbe keverés).
Van egy cigánylány ismerősöm. Volt több cigány pasija, egyiktől két gyerek, majd összeállt egy magyarral, már van tőle is gyerek. Úgy tudom jó a kapcsolatuk, de fontos tényező, hogy nem követi a cigány kultúrát. Még öltözködésben is szándékosan kerülte.
Szóval működhet, ha megfelelő a mentalitása.
Igen a gyerekem apja
Jo volt az agyban es ennyi. a stilusa elviselhetetlen volt (nwm rogton, hanem egy ido utan mikor mar azt hitte megfogott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!