Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek olyan történeteket, akár személyes tapasztalatból, akár ismerősi, baráti körben, ahol a férfi elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
Egy régi kolléganőm most él együtt a 3.exférjjel.
Nem egy kifejezetten mutatós nő, átok rossz természettel.Mindig egy klasszisokkal rosszabb külsejű, de jómódú fickó házasságát robbantotta szét.
Elmarta a gyerekeit, elvette ami anyagilag kell ,aztán mehet a levesbe.
Évek alatt az elhagyott férfiak visszaépítették a gyerekeikkel a kapcsolatot.
Rendeződött a volt feleséggel a viszony. Tudomásom szerint egyik házasság sem jött helyre.
Egy másik, ismeretségi körben, 60as fickó 20+ éve szeretőt tart. Az asszony otthon duzzog, de nem válik.
A férj meg próbál helytállni itt is ott is.
Igazából nyílt titok az egész. A felesége egy megkeseresett nő. A fickó egy sznob pojáca. A szeretőt csak látásból ismerem. Jómódú, kiegyensúlyozott nőnek tűnik. Szerintem neki megfelel ez a helyzet, csak a jó része jut egy kapcsolatból.
Nekem faterom lépett így le. Én is 15 voltam, ennek már 10 éve.
A kapcsolatukról előbb: vannak dolgok, amiket kiélhetett végre, rengeteget bicikliznek, sportolnak, ami az előző házasságából kimaradt. Nincs a nyakán gyerek, újra fiatalok. Meg ez egy csomó lemondással is járt. Imádott kertes házból, állatok mellől költözött panelbe. Az új feleség vegetariánus, így is főz, így apa is legtöbbször így étkezik, pedig imádja a húst. A nő nem tud sütni, így hiába édesszájú, nem nagyon eszik édességet. A zene volt a mindene, most csak akkor hallgat zenét, ha egyedül megy valahova autóval.
Anyáról pedig: sok idő eltelt, de már évekkel ezelőtt rájött ő is és én is, hogy jobb így. Igazi anya-lánya kapcsolatunk lett, mindent megbeszélünk. Mindenünk meg volt így is, sőt, anyának több előléptetése is volt ezidőalatt. A ház körül mindent megcsinált, amit csak szeretett volna. Így visszagondolva apám elég mérgező személyiség volt, minden sokkal nyugodtabb, mióta elköltözött.
Nem tudok tényleges tanácsot adni, előre kell nézni és felállni a helyzetből. Pár év múlva rájössz, hogy csak nyertél a helyzettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!