Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek olyan történeteket, akár személyes tapasztalatból, akár ismerősi, baráti körben, ahol a férfi elhagyta a szeretőjéért a feleségét?
Én voltam a szerető. Igaz házasok nem voltak, élettarsi kapcsolat volt. Eleinte csak alkalmakkor találkoztunk, érzelmek nēlkül. Majd beleszerettem. Választás elé állítottam. Vagy elhagyja a barátnőjét, vagy elfelejt engem.
Engem választott. 5évig voltunk együtt utána. Az 5év alatt 14nővel csalt meg. Mindezt úgy, hogy foggalmam se volt róla, legkisebb jelét sem vettem észre. (Persze ezeket is a haverjaitól tudom, miután szakítottunk kitálaltak)
Elhagyott egy másikért...
Haha, mi lett a vége?
El akarta hagyni a nejét, aztán kiderül az új nőci nem tud neki gyereket szülni, az lett a vége.
Mindneki szakított mindenkivel, szétbaszták 3 ember életét :D
Én nem tudok olyanról ahol ujra összejöttek volna az exszel/exfeleséggel gyerekeik anyjával azok, akik csaltak/leléptek.
Csak olyanokrol ahol a szeretővel sem működött aztán megint uj életet kezdtek. Nem visszafele haladtak. Egyik sem.
"a szex is lecsökkent párhavonta egy alkalomra"
LOL!
Majd ha új párt keresel írd be a hírdetésedbe, hogy nálad minden másnap lehetséges a szex. (Karácsony és Húsvét másnap.)
A 16-osnak a felfogását remélem nem sokan osztják. Azzal ugyan én sem értek egyet, hogy egy kapcsolatban jót tesz, ha csak pár havonta vannak együtt, de azért álljon már meg a menet, hogy "ha nincs kedved, akkor szájjal!'"
Mi van? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!