Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori ez? Tudtok személyes tapasztalatot is mondani, vagy hallottatok esetleg ilyenről?

Figyelt kérdés
Régen sok olyan szerelmi történeről olvastam egy magazin szerelmi rovatában, ami arról szólt, hogy találkoztak, megismerkedtek, ki is bontakozott valami de aztán abban maradt, mert az élet úgy hozta, hogy valami miatt mégsem lehetett belőle beteljesült szerelem, és elsodródtak egymástól sok 100 km-re vagy másik országba stb... De aztán évekkel később újra úgy hozta az élet hogy megtalálták egymást és utána boldogok lehettek együtt. Szerintetek mennyire gyakori az ilyen? Ebből kiindulva tényleg igaz lehet az a tézis, hogy akivel dolgunk van azt egyszer újra mellénk sodorja az élet?

2020. jún. 21. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a dolgokért tenni kell. Senkinek nem repül be az ablakán a boldogság.
2020. jún. 21. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nem hiszek. Ahogy az első válaszoló is írja: tenni kell érte.

Kivételek biztos vannak most is, de ezekre alapozva általánosítani,hogy majd, talán, egyszer, velem is...fölösleges.

2020. jún. 21. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus leányregénybe illő történet, ami megírásra vár.

Reálisabban értelmezve: előfordulhat, de nagyon össze kellene illeszkednie a sors fogaskerekeinek, hogy ez így beteljesedjen. Gyakorlatban ritka, hogy újra összetalálkoznak.

2020. jún. 21. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ma már, a mai világban nem igazán történik meg, bármennyire is szép lenne.
2020. jún. 21. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na... Sorban haladjunk:

Igen, igaz lehet.

Tapasztaltam. Férjemmel így voltunk. Egyszer vége lett, de éreztem, hogy van még együtt dolgunk és csak sodródtam az árral. Tudtam, hogy ha van még dolgunk egymással, összesodor az élet. Elfogadtam, ami jött.

Tenni kell érte!

...mert az, hogy az élet megadta a lehetőséget, még tényleg csak egy lehetőség. Sokan itt cseszik el, nem élnek vele. 🤷🏻‍♀️ Én éltem, azóta ő a legjobb férj a világon. Nem bántam meg, hogy belefektettük az időt és az energiát. Megéri. Sosem szabad az egóra hallgatni, ha nem volt komoly sérelem és nagy szerelem volt.☝🏻 Nagyon rossz tanácsadó...

2020. jún. 21. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Mivel addigra már belekényszerültek valami langyos fos alibi házasságba a családi vagyon megőrzése miatt így maximum is titokban teljesedhetett be a szerelem. Ami nem hinném, hogy túl nagy boldogság lett volna.
2020. jún. 22. 12:21
 7/8 A kérdező kommentje:
6# saját példád ez?
2020. jún. 22. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Édesanyám egész életében idősek otthonában dolgozott, én is sok időt töltöttem velük gyerekként. Sajnos emiatt tudom, hogy felesleges romantizálni a régi kapcsolatokat mert nem voltak jók. Rengeteg néni meg bácsi beszélt élete nagy szerelméről. Csak ez soha nem a házastársuk volt hanem valaki más akivel titokban találkozgattak mert ha kiderül a házasságtörés egy életre meg lettek volna bélyegezve. Tűrni kellett a rossz, érzelmek nélküli házasságot, mellette néha adódott egy kis boldogság amikor a szerelmeddel találkozhattál.

Egyébként beugrott közben egy "pozitív" sztori egy néniről akinek sikerült elszöknie a szerelmével. De ez is csak azért maradt pozitív mert nem találták meg őket. Bár nem hiszem, hogy olyan jó volt bújkálni.

2020. jún. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!