Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyes tapasztalatok alapján esélyes a boldogság?
Volt egy rossz gyerekkorom, rossz szülőkkel, nevelőintézetekkel.
Összeszedtem magam, majd lett egy férjem, 4 csodálatos gyerekünk, de férjem pár éve megcsalt, visszafogadtam, de kiderült hogy az utóbbi évek alatt többször megtörtént. Elmondta, hogy nem szeret, csak az anyagiak miatt maradjunk együtt. Nem mentem bele, és elindították válópert. Aztán megismertem valakit, aki boldoggá tett, segített lelkileg rendbejönni, minden tökéletes volt. A gyerekekkel is harmónia volt szerették őt ő is őket. Azonban sajnos egy autóbalesetben meghalt 2 hete. Most nem lennék rá képes, nem tudom mikor lenne az akkor... De boldog lehetek valaha?
Az élet nehézségei erősítik az embert.
Szerintem Te most is boldog vagy. A gyász az ember egy szép képessége arra, hogy kilábaljon a nehézségekből. A halállal nem lehet mit kezdeni, lesz majd olyan aki mellett ismét boldog lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!