Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 évesen új kapcsolatot keresni? Sszabad változtatni, vagy maradjak nyugton? Tapasztalatok e téren?
60 évesen én már ezt csak akkor tenném a helyedben ha a párod is elfogadná ezt.
Ha nem, vagy ugyan titkolnád, de tudod, hogy nagyon ellenezné, nem tenném a helyedben. Ennyi idősen már nem érdemes kockáztatni egy olyan jó házasságot mint a Tiéd.
És gondolj bele, már az is ritkaság,hogy egyáltalán vágyik rá a párod. Sokan teljesen leállnak a szexualitással ebben a korban. Főleg a nők.
Számomra a kalandozások akkor nem megcsalások, ha együtt csinálnánk, ha a kaland, az a mi kettőn közös élménye lenne a feleségemmel. Számomra az sem lenne kizáró ok, ha Ő egyedül, azaz kettesben szeretne lenni valakivel. Én iolyenkor csak azt kérném, hogy ha hazajön, akkor egy alkalmas időpontben meséljen a randijáról :)
Úgy vagyok ezzel, ha a partnerem flörtöl valakivel egy buliban, akkor Ő velem van, ha bemegy az udvarlójával egy szobába, aminek az ajtaja nyitva van, akkor is velem van, mert nem zárt ki, csak akkortól van "GÁZ", ha magukra zárják az ajtót, mert onnantól én már nem kívánt ember vagyok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!