Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már így? Sikerült esetleg változtatni rajta valahogy? 21F
A helyzet az hogy 21 elmúltam és még nem volt barátnőm. Egyáltalán nem volt kapcsolatom és már kezdek lassan megőrülni. Ennyi idősen szégyen, de még csak nem is csókolóztam. Nem vagyok egy nyitott személy általában nem szeretem az emberek társaságát így szórakozóhelyre se nagyon megyek ahol ismerkedhetnék. Lányokat leszólítani pedig félek.
Egyszerűen úgy érzem hogy örökre egyedül maradok mert senkinek nem kellenék. Nem tudom sikerült-e valakinek ilyen helyzetből egyenesbe jönni, de úgy érzem akkora "lemaradásban" vagyok hogy esélyem sincs egy normális kapcsolatra.
Nagyon szívesen fogadok minden tanácsot, történetet.
Nekem 23 évesen lett először kapcsolatom, utólag nem bánom vagy szégyellem, hogy így alakult.
Annyit tudok javasolni, hogy keresd a nők társaságát, akár iskolában, akár a munkahelyeden, adj lehetőséget arra, hogy megismerjenek, mint embert.
Az sem árt, ha felméred a hiányosságaidat, és megpróbálsz fejlődni, nem feltétlenül az ismerkedéssel összefüggésben, szimplán azért, hogy több legyél. Hidd el, hogy sokat dob az önbizalmon, ha új ismereteket sajátítasz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!