Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy srác de úgy érzem hogy gyereknek tart. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Az egyetemen ismertem meg (ő 25F, én 19 vagyok lány). Kb.6,5 év van köztünk. Pár évfolyammal felettem jár, viszonylag későn (nem rögtön érettségi utan) kezdett el egyetemre járni ezért idősebb pár évvel mint az átlag (ha valaki kérdezné).
Szóval nagyon tetszik nekem, külsőre is de leginkább a személyiségért vagyok oda. Ritkán futunk össze sajnos és akkor sem tudunk mindig tartalmasabb beszélgetéseket folytatni.
Valamiért pedig azt néha érzem amikor beszélünk hogy ő engem gyereknek tart. Na most igen otthon lakom, nincs keresetem ebből a szempontból az vagyok de a gondolkodásomat nem tartom annak. Nem mondom hogy hű de érettebb vagyok mint a kortársaim, de felelősségteljes vagyok, sok minden érdekel szeretek tájékozódni a világ dolgairól, stb.
Egyébként ő is simán letagadhatna pár évet, bulizik, sokat hülyéskedik tehát nem az nagyon korán érő típus.
Ennek ellenére mégis méha azt érzem hogy gyereknek gondol és ez egyrészt lehet kicsit az egómat is sérti, nem tagadom (bár konkrétan semmi olyan megjegyzést nem tett ami erre utalna csak néha inkább így a sorok között érződik) másrészt pedig nyilván nem szeretném ha gyereknek gondolna (vagy gyerekebbnek).
Hogyan tudnék ezen változtatni?
Nem lehet, hogy kepzelodsz?
De szerintem, csak barátként tekint rád, sajnos
Nem tudsz valtoztatni rajta, az elettapasztalatot az evek fogjak meghozni neked. Akin nem ment at az elet paros labbal, beletaposva a sarba, az 19 evesen nem sokat latott, fogott fel a vilagbol. Egy bura alatt is elkerulik azok az ingerek, amik kiforrottabba valtoztatnak a szemelyiseget.
Sokszor en is eszreveszem a velem egykoruakaon is, hogy ott tartanak gondolkodasban, mint en voltam jopar evvel korabban. Mas behatasok ertek, nem dolgoztak komoly felelosseg melett, nincs gyereke stb. Egeszen mas volt moralizalni a sertesinfluenza elleni kiserleti vedooltas beadasan, amikor nem csak rolam volt szo. Sokan ravagtak, hogy ok aztan nem. Nekem meg ott volt a ket gyerek. Az en eletemmel el tudok szamolni, eros immunrendszerem van, jo esellyel tulelem vedooltas nelkul is. De a gyerekekevel? Kiserleti oltas? Hejhej, erre azert ramegy az embernek par oraja, pro es kontra.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!