Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha egy srác meg akar változtatni? Persze JÓ irányba. Vagy ez már "apáskodás"? Bővebben lent.
Mekkora pocs vagy!
kis papucs :D
Nem csoda ha le sem szarnak :D
hát engem ezzel a halálba lehetne kergetni..
21/L
Én ugyan nem lány vagyok, de azért elmondom a véleményemet.
Ha a leányzó hülyeséget csinál, vagy már látványosan önmaga ellen játszik, igenis meg fogom mondani neki, hogy lehet, ezt nem kéne, vagy ha épp nem volt igaza egy lecseszés, veszekedés ügyében.
Ám ilyen apró hülyeségeket, mint dohányzás, azt természetesen nem.
Alaphangon össze sem jövök olyan lánnyal, aki mondjuk állandóan részeg, vagy van bármi olyan zavaró tulajdonsága, amit rövidtávon sem vagyok képes benne elviselni.
úgy értem, hogy itt már nem egy -egy rossz szokást akarsz kijavítani...hanem az egész személyiségét, énjét meg akarod változtatni..de akkor nem értem miért vagytok együtt...
én elég nehéz természetű vagyok rengeteget veszekedek a családommal..és hála az égnek nem szól bele a férjem ezekbe a dolgokba
egy-egy rossz tulajdonság korrigálása más..mint irányítani az életét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!