Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnátok egy olyan kapcsolatban ahol sok a vita, és már többször szét is mentetek, vagy inkább mernétek változtatni és nyitni egy másik férfi felé?
Szerintem egyértelmű. Azt válaszd akihez a szíved húz, az pedig az új srác. A régi kapcsolatod már kihűlt, azt tovább húzni nem érdemes. Mielőbb mond el az udvarlódnak, hogy mi a szitu. Őszintén, azt is mit érzel. Szerintem nem lesz akadály a gyerek sem. De azt majd joggal elvárja, hogy szakíts a jelenlegi pároddal.
Ne állj a saját boldogságod útjába.
Sztem mond el neki minnél hamarabb hogy van párod és persze ami a világon a legfontosabb hogy van egy gyereked is.
Ugyan így ahogy szinte ide leírtad, hogy nem működik a pároddal de mivel ő a gyermeked apja így nem tudod mi tévő legyél.
Aztán ezután minden eldől kb mert ha megértő lesz és nem küld el a tudod hova amiért nem mondtad neki egyből akkor még van esély és ha vevő rád és a kisgyerekre akkor talizz vele többet ismerd meg és persze a gyerekkel együtt hogy lásd hogy viszonyul hozzá.
A pároddal egyértelmű hogy ez nem működik szóval lépni kell akkor is ha egyedül maradsz.
Azt mondják hogy a gyerek miatt együtt kell maradni amikor ez egy nagy badarság... az sokkal rosszabb egy gyereknek ha a szülei marják egymást az ő szeme láttára...
"Nem tudom h ha megtudja h van párom is meg gyerekem is mit gondol rólam..."-Szerintem ha ezt nem tőled tudja meg,akkor el is felejtheted... Gondolj bele ki akarna veled úgy randizni,hogy te közlöd,hogy van párod?A gyerek még hagyján...
Ha a pároddal nem működik,akkor határozottan kell szakítani.Bele gondoltál már abba,hogy a pároddal hogy lehetne jobb a kapcsolatotok?És ennek van esélye?Mert ha 8 év alatt több szakítás volt és sose volt jó,akkor azért ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!