Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál is így vagy vagy csak nálunk? Hogy tudjak kicsit változtatni ezen?
A barátommal már fél éve járunk de 1 hónapja fekszünk le egymással. Általában én nála vagy ő alszik nálam. De azóta szinte nagyon kevés időnk van és ha hetente 1 szer talizunk akkor mindig átmegyünk egymáshoz, de már picit úgy érzem hogy a kapcsolatunk a szexen alapul, szinte az elmúlt hónapban sehova se mentünk együtt csak szexeltünk amikor találkoztunk.
Mert tudom hogy kevés időnk van meg minden, de jó lenne elmenni vagy mozizni kajolni dumálni meg ilyesmi.
Tehát mondjam meg hogy amíg kevés időnk van addig ne talizzunk és utána vagy mit csináljak mert így nem érzem jónak a kapcsolatot.
Amikor 19 voltam votl egy kapcsolatom ami kísértetiesen hasonlított a tietekére. Fél évig voltunk együtt de az utolsó 3 hónapban már csak akkor találkoztunk amikor szexeltünk nem jártunk sehova el. Így utólag már látom ,hogy próbált jeleket adni rá, hogy szeretné, ha mást is csinálnánk, de akkor ezt nem ngyon láttam és szakítottunk. Szerintem Beszéld meg vele és ne csak utalgass rá.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!