Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglehet valtoztatni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet valtoztatni ha egy srac nagyon megszokta az allando csajozast?

Figyelt kérdés

Egyik volt baratom, akinek midnene megvan amire szuksege lenne, de nincs soha komoly baratnoje.

Mindig jatszik a csajokkal, hamar megunja oket.

Sokat beszelgetek vele, es mondta h mar szeretne o is ezen valtoztatni de egyszeruen nem tud.

Mert a komolyat hamar megunja.Egyszer volt komoly,de akkor a csaj nagyon csunyan atverte.

Lehet eszen segiteni? Az ilyen embernek soha nem lesz egy komoly csaladja?

2008. dec. 14. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet komoly családja. Attól is függ, hogy hány éves,a fiúknál szerintem még jobb is, ha fiatal korban kicsajozzák magukat. Komoly barátnője meg akkor lehet, ha nagyon meg tud bízni egy lányban, és ahhoz meg egy türelmes és nagyon megértő lány kell és komoly érzelmek, mivel már megjárta, sok fiú ilyenkor így reagál. Nagyon csajozósnak mutatja magát, közben meg zárkózott és nem enged magához közel senkit. (L)
2008. dec. 14. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Meglehet!Az én párommal ugyan ez volt a helyzet.Volt egy lány akit szeretett, de megjárta vele és attól kezdve olyan bnői voltak, akiket pár hét után megunt.Miután megismerkedtünk, 3 hét után szakított velem.De én nem adtam fel, hanem megpróbáltam vissza szerezni.2 hét után újra összejöttünk, és azóta is szeretjük egymást már több mint másfél éve. :))
2008. dec. 14. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:

jo,d e o nem amiatt csajozik, mert egyszer atvertek. elotte is ezt csinalta. annak a lanynak nem tudom miert adott eselyt.Na de megbantotta.

Es velem is az volt, h jartunk, es kimondta h szeret, es utana eltunt..

2008. dec. 14. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:
ja meg most fiatal, persze 21 eves
2008. dec. 14. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ez egy nehéz kérdés. csak a saját példámat tudom hozni. énis ilyen voltam és mégcsak nem is akartam rajta változtatni. aztán jött egy lány. ugyanazt kezdtem el vele mint a töbivel. le akartam fektetni azt csá... és akkor történt valami... fogalmam sincs h miért de tiszta aranyos voltam vele. nem törtnént semmi köztünk mert elkezdett nagyon fájni a feje. És ahelyett h othagytam volna (mnizt rendesen) és kerestem volna 1 másikat valamiért inkább ápolgatni kezdtem meg vigyáztam rá! mondom énsem értem hogy miért. Ez tipikusan a csodák léteznek kategóriába tartozik. szerintem a ha a fiú megtalálja azt a lányt aki télleg neki való (néhányan ezt úgy nevezik h az igazit) akk észre fogja venni magát és eszébe sem jut majd szemétkedni vele. amúgy az említet lánnyal azóta is együt vagyok és mindennél jobban imádom.
2008. dec. 14. 20:52
 6/6 Srapnel ***** válasza:

Egyszerűbb ennek a feloldása.

Én is ilyen srác voltam. Most, így 30 környékén már egyszerűen unom az ismerkedést, meg hogy mindig más személyiséggel kell foglalkozni. A mostani barátnőmet tisztelem és sok mindenben hasonlítunk (a múltunk is - és most nem a csajozás/pasizásra értem), a veszekedéseknél meg próbálok megoldást találni és nem egyből meglépni. Ha meg azt kérdezitek, hogy én hogy éltem meg mindezt, akkor annyit mondanék, hogy igazából nagyon nehezen találtam meg azokat a nőket, akik tetszettek is, de belsőleg is stimmeltek, de ezt egyrészt nem egyből vettem észre. Próbáltam esélyt is adni, meg nagy volt a szeretetigényem is.

Az ember érettebb lesz a korral, meg már komolyabb dolgok is foglalkoztatják (karrier, munka, lakáshitel, stb.)

2008. dec. 15. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!