Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet valtoztatni ha egy srac nagyon megszokta az allando csajozast?
Egyik volt baratom, akinek midnene megvan amire szuksege lenne, de nincs soha komoly baratnoje.
Mindig jatszik a csajokkal, hamar megunja oket.
Sokat beszelgetek vele, es mondta h mar szeretne o is ezen valtoztatni de egyszeruen nem tud.
Mert a komolyat hamar megunja.Egyszer volt komoly,de akkor a csaj nagyon csunyan atverte.
Lehet eszen segiteni? Az ilyen embernek soha nem lesz egy komoly csaladja?
jo,d e o nem amiatt csajozik, mert egyszer atvertek. elotte is ezt csinalta. annak a lanynak nem tudom miert adott eselyt.Na de megbantotta.
Es velem is az volt, h jartunk, es kimondta h szeret, es utana eltunt..
Egyszerűbb ennek a feloldása.
Én is ilyen srác voltam. Most, így 30 környékén már egyszerűen unom az ismerkedést, meg hogy mindig más személyiséggel kell foglalkozni. A mostani barátnőmet tisztelem és sok mindenben hasonlítunk (a múltunk is - és most nem a csajozás/pasizásra értem), a veszekedéseknél meg próbálok megoldást találni és nem egyből meglépni. Ha meg azt kérdezitek, hogy én hogy éltem meg mindezt, akkor annyit mondanék, hogy igazából nagyon nehezen találtam meg azokat a nőket, akik tetszettek is, de belsőleg is stimmeltek, de ezt egyrészt nem egyből vettem észre. Próbáltam esélyt is adni, meg nagy volt a szeretetigényem is.
Az ember érettebb lesz a korral, meg már komolyabb dolgok is foglalkoztatják (karrier, munka, lakáshitel, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!