Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elég trehány. Meg lehet ezt valahogy változtatni?
Folyton széthagy mindent, a ruháit, a konyhai cuccokat, a lábbeliket. Folyton az én papucsomat használja mert nem tudja hol hagyta a sajátját. Ott hagyja a PET palackokat, nem csavarja vissza a kupakját sem. A fürdőszoba sem néz ki szépen, s miegymás.
Megbeszéltünk már ezeket a dolgokat, aztán 1 napig odafigyel rá utána megint elölről kezdi. Egyszerűen nem tudok rá hatni. 28 éves, tehet úgy vélem már nem fogom tudni megvaltoztatni, ezért lehet ennek szakítás lesz a vége.
# 7
Nem vagyok igénytelen, csak rendetlen. Sokkal igényesebb vagyok az átlagnál. Főleg magamra. Na meg a higéniára is, főleg a konyhában.
Nálam rendetlenebb, trehányabb ember nincs, mégis fertőtlenítek mindent a konyhában mielőtt nekiállnék főzni, hetente cserélek ágyneműt, napi 2x fürdök, mindig tökéletesen tiszta a hajam, ruhám,, körmöm...stb.
Az igénytelenség és a trehányság nem ugyanaz.
Csak a fogalomzavar tisztázása végett írtam le.
Veszel egy amstaffot. Fel eves. Garantaltan lerag mindent,amit eler. A tomorfa is fogy ,mintha papir lenne. (Otthoni taasztalat. En is rendetlen vagyok. Azota elpakolok.)
Aranyos kis kutya,jarhat vele meg futni is gyakran. Beszeljetek meg a kutyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!