Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elég trehány. Meg lehet ezt valahogy változtatni?
Folyton széthagy mindent, a ruháit, a konyhai cuccokat, a lábbeliket. Folyton az én papucsomat használja mert nem tudja hol hagyta a sajátját. Ott hagyja a PET palackokat, nem csavarja vissza a kupakját sem. A fürdőszoba sem néz ki szépen, s miegymás.
Megbeszéltünk már ezeket a dolgokat, aztán 1 napig odafigyel rá utána megint elölről kezdi. Egyszerűen nem tudok rá hatni. 28 éves, tehet úgy vélem már nem fogom tudni megvaltoztatni, ezért lehet ennek szakítás lesz a vége.
9-es! Áruld már el, hogyan lehet állandó rendetlenségben normálisan takarítani? Arrébb rugdosol mindent a másik sarokba? Agyrém!
Kérdező! Csak akkor fog változni, ha ő maga is akarja, ha nem látsz rá hajlandóságot, akkor nem érdekli. Hosszabb távon elviselhetetlen, főleg ha gyerek is lesz. Káosz mindenhol.
Amikor takarítás van, nyilván elpakolunk. De hamar újra rendetlenség lesz. Főleg, hogy a párom is rendetlen. :) 2-3 napnál tovább nincs rend egyhuzamban.
Szerintem ne próbálkozz tovább, úgysem fogsz meg. Ha nem akarod tisztázni a fogalomzavarod, akkor nekem aztán mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!