Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 év korkülönbséggel működhet egy kapcsolat? Tapasztalatok érdekelnének? L
A nő 25+ a férfi 40+
Működhet így a kapcsolat?
Nincs tapasztalatom lyen mértékű korkülönbséggel...kicsit félek. Családot szeretne mindkettő...
A rokonok mennyire elfogadóak ilyen helyzetben? és a közvélemény?valaki élt már át ilyet? Valaki van ilyen kapcsolatban?
Köszi a válaszokat!
És ha saját korabeli illetővel kezdesz?
Lehet, 5 év múlva úgy néz majd ki, mint a nagyapád, nagyanyád, duplájára hízva.....egy 20-on éves kis görcsnél ezt nem tudni még.
Egy 40 éves illetőnél már túl sok változás nem várható.
Müködik.Hozzáteszem,hogy párom sportol,es 20 on evesek utánafordulnak.
N34/F49
működhet, több hasonló eset van a családban, ismerősi körben. de azért nagyobb az esély, hogy nem fog működni, hiszen teljesen más világban élnek.
ha szeretitek egymást, akkor nem számítanak az esélyek, legyetek boldogok, amíg tudtok.
Ő elég sportos ,jár kondizni,van rajta izom. Sokszor eljár túrázni is stb,szóval a nagypapiság sem igaz rá. Én inkább vagyok otthonülő szóval akkor rám lehetne mondani fiatlaon,hogy nagymami? :D
Amúgy simán el tudom vele képzelni,de azért félek is tényleg nem tudom mire számítsak egy ilyen idős férfitól jellemben és úgybármiben. Vagy,hogy ő lenne tényleg a jó? Nem inkább a korombeliek? Van is aki udavrol ,de ő meg valamiért gyerekes nekem hiába komolyabb a kortársainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!