Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-20 év korkülönbséggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 év korkülönbséggel működhet egy kapcsolat? Tapasztalatok érdekelnének? L

Figyelt kérdés

A nő 25+ a férfi 40+

Működhet így a kapcsolat?

Nincs tapasztalatom lyen mértékű korkülönbséggel...kicsit félek. Családot szeretne mindkettő...

A rokonok mennyire elfogadóak ilyen helyzetben? és a közvélemény?valaki élt már át ilyet? Valaki van ilyen kapcsolatban?

Köszi a válaszokat!

2020. márc. 9. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Most persze, hogy az, hiszen még nem öreg. Térjünk erre vissza amikor elmúlt 65.
2020. márc. 10. 08:48
 12/19 A kérdező kommentje:
11,de akkor már én is közel leszek az 50-hez ,ha ő 65. Egy 5
2020. márc. 10. 10:33
 13/19 A kérdező kommentje:
egy 50 éves nő és egy 67 éves férfi nem tudom..apukám most 62 és még mindig "fiatalos" simán leteker 30 km-t és ugyanúgy végzi a kemény fizikai munkákat és még mindig mondanám azt,hogy 50 éves mintsem,hogy 62. Anyukám meg 10 évvel fiatalabb tőle és pont azt beszéltük,hogy ő rajta sokkal inkább meglátszik a kor...és talán pont ezért jó vagy éppen ideális,ha nagy a korkülönség mert így visoznylag ugyanúgy öregszenek.
2020. márc. 10. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, te életed.
2020. márc. 10. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

A csaladban is van ilyen eset. Egész jól működött míg volt egészség.

Miota a férfi leépűlt, főleg szellemileg, azóta maga a pokol.

2020. márc. 10. 14:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell azon lepontozni, hogy az én nagyszüleimnél működött? Ti jobban tudjátok, vagy mi? Idióták...
2020. márc. 10. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt azért nem annyira finnyásak az urak a korkülönbségre ugyebár?

2020. márc. 10. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk apám az,aki jóval idősebbnek néz ki anyámnál,pedig egyidősek.A férfiak általában hamarabb lerobbannak,meghalnak.
2020. márc. 10. 16:20
 19/19 A kérdező kommentje:

jó látom van itt sok ember aki ellene és van aki mellette van.

Nyilván nekem kell tudnom. bár jobban örülnék részletesebb kifejtésnek esetleg saját élményeknek!

Én tényleg csak ezt ismerem ahol igaz csak 10 év szüleim között ,de külsőleg nincs különbség közöttük.

Azzal nem értek egyet,hogy a férfiak robbannak le hamarabb. Nyilván erre is van példa,de szerintem ha 2 ugyanolyan stílusú ,életritmusú nő-férfi nézünk akkor a nő hamarabb lesz ráncos stb. De persze én is járok kondizni és nagyon próbálok tip-top lenni,szóval nyilván én is arra hajazok,hogy 50 évesen még milfes külsőm legyen. De szerintem egy 40-es pasi a 20-30as nő mellett nem nagyon fog eltunyulni.

Amúgy a fiatal srác meg aki 28 éves sokkal lustább és edzetlenebb ,mint ez a 40-es. Ez hogy lehet? :D

2020. márc. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!