Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbséggel kapcsolat?
Soha nem jönnek össze olyannal aki 10-20-25 évvel idosebb nalam
Enegem nagyon zavarna ez a nagy korkülönbség. Teljesen más a nézeteink másképp látjuk a világot más az értékrendünk
Aki idosebb általában családot gyereket házasságot szeretne
Nem szeretném egyiket sem , én meg élni bulizni utazni szeretnek
Saját korosztályomban ismerkedem
Max 1-2 évvel lehet idosebb vagy fiatalabb
A véleményem az, hogy nem ezen múlik legfőképp.
Emberek együtt maradnak vagy szakítanak ugyanabban a korban is, ahogy nagyobb korkülönbségnél is van, hogy együtt maradnak, van hogy szakítanak.
Ennél fogva ezt pont nem lehet így behatárolni, hogy 5 év az még jó, 6 év az már túl sok.
Kereken 10 év nálunk és 35 éve működik.
Volt egy kolléga, a neje volt 20 évvel több és 25 évig jól működött, még a halál közbe nem szólt.
Nőként a véleményem: hosszabb távra, családot alapítva velem egyidős, 1-2 évvel fiatalabb, pár évvel idősebb pasi. Viszont ha ezen már túl vagyok, simán jöhet egy jóval fiatalabb pasi :)
Köszönöm, nem kérek privit!
40 nő vagyok párom 32.
Nem érzem a korkülönbséget.
Bár hozzáteszem nem ezt tartom 'normálisnak' sosem álltam szóba fiatalabbal de az élet így hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!