Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyszerűbb családból származó férfiként értelmiségi nőkkel kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 11:48
21/25 anonim válasza:
a lényeg lehet bármennyi pénze valakinek, ha hosszú távon unalmas a nő számára vagy nem kap elég figyelmet..
22/25 anonim válasza:
Próbálkozni lehet, de nincs sok esélyed. Én pl.: egyszer megpróbáltam egy lánnyal összejönni. Jómagam egy egyszerű paraszt családból származom, a csaj szülei meg diplomás értelmiségiek voltak. Gyorsan le is koptatott.
24/25 Paczalos István válasza:
Nem tudom.. Én egy nagyon szegény, az alföldi tanyavilágból származó ember vagyok, a feleségem pedig négy diplomás nő, mégis harmonikus a kapcsolatunk, lassan 15 éve. Közben leérettségiztem, megszereztem egy villamosmérnöki diplomát is, úgy, hogy ha nem ismerem, nincs esélyem belevágni. Most egy átlagnál jobban élő középosztálybeli család vagyunk, de nincs az az Isten, hogy megtagadjam a gyökereimet..
25/25 anonim válasza:
"Közben leérettségiztem, megszereztem egy villamosmérnöki diplomát is"
#24, tudod, miről szól a kérdés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!