Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyszerűbb családból származó férfiként értelmiségi nőkkel kapcsolatot kialakítani?
13
Nem, fizetném a normális szakembereket. A jelenleg tanító pedagógusoktól jobb, ha senki sem tanul inkább semmit. Amit az elmúlt néhány évben látni tőlük, az alapján a diplomások szégyenei.
ha maga a ferfi ertelmes, intelligens es nincsenek komplexusai a csaladja miatt, akkor vegulis miert ne. mondjuk az sem mindeg, hogy az egyszerubb tenyleg csak annyit jelent, hogy egyszerubb munkat vegeznek, nem olyan tanultak, de amugy kedves, normalis emberek vagy csak ilyen finomkodo jelzo arra, hogy ostoba, bunko prolik. utobbi csaladot egy ertelmisegi no sem fogja hosszutavon toleralni, ez boritekolhato.
szoval egy probat meger, bar en azt tapasztalom, hogy a magyon kulonbozo csaladbol jovo emberek kozott ez egy ido utan konflikust szul es itt is legjobb a hasonlo a hasonloval elvet kovetni.
en ertelmisegi csaladbol jovok, nem vagyunk gazdagok, de nem elunk rosszul, nekem van egy sajat lakasom es 2 diplomam, nalunk mindig meg volt becsulve a tanulas. nem vagyunk sznobok es pl. en soha nem utasitottam vissza ferfit azert, mert ‘egyszerubb’ csaladbol jott.
DE azt vettem eszre, hosszutavon kiutkoznek a kulonbsegek es elobb utobb komolexusokat es frusztraciot szul a ferfiban. maguk a ferfiak intelligensek es ertelmesek voltak, megis egy idoutan jottek a frusztralt utalgatasok meg kommentek arra, hogy nekunk anyagilag jobban megy, illetve sokan szegyelltek is a csaladjukat, kinosan ereztek magukat, amikor mondjuk elmentunk kozosen kajalni a proli alkesz apukaval, aki sotet volt, mint a fold es meg bunko is. semmi kozos nem volt bennunk, meg csak az idojarasrol se tudtam vele elbeszelgetni kb.
es ugyan senki nem tehet arrol, milyen csaladbol jon, azert joreszt meghatarozzak a kesobbi ertekrendunket az otthon latott mintak, akaratlanul is atveszunk valamit a csaladi mentalitasbol. az semmi jora nem vezet, ha az egyik irigykedik a masik csaladjara vagy esetleg komplexusa van miatta. es ezeket nehez levetkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!