Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 leszek, de egyszerűen találok egy normális pasit. Tényleg ennyire nehéz vagy csak nekem?
tenyleg ennyire nehez, mielott osszejottem a pasimmal, sokaig keresgeltem es mindenhol fokent csak buta, tanulatlan ostoba suttyok voltak vagy kocsival pozolo, felmeztelen suttyok vagy egyszeruen kritikan alulian neztek ki vagy latszott, hogy igazi unalmas luzerek vagy nyiltan csak szexet akartak.
nem, nincsenek magasan az igenyeim es igen, en is tudom hozni azt, amit elvarok, de mintha a magyar tarkeresro appokra tenyleg csak a legalja seleljt ferfi regisztralna.
3: "Jobb lesz, ha ezesetben lejebbadod az igényeket, mert kifutsz az időből."
Én inkább úgy fogalmaznék, jobb lesz ha hozzáigazítod az igényeidet ahhoz, amit reálisan meg is kaphatsz. A nők döntő többsége abban hibázik, hogy olyan kaliberű pasashoz ragaszkodik, aki (alkalmi szexen túl) egyáltalában nem kér belőle.
Keveseket érdekelnek az ilyen ms. tökéletességek, akik szépek és hozzájuk senki nem érhet fel
Mit vársz majd a legjobb pasasok törik érted magukat?
Mivel azoknak jut nő bőven, ezért nem fognak ilyet tenni
Sajnálatos, de így egyedül maradsz, mert úgy tűnik elérhetetlen vagy a férfiak számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!