Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten néger szexpartner keresnék, segíteni valaki linket küldeni? Gondolom Budapesten szoktak lenni de egyszerűen nem találok néger partnert. És lehetőleg normális választ kérek.
Ok, segítek.
A magyaroszági négerek nagy része afrikai országokból érkezett hazánkba.
Még akkor is, ha itt "kikupálódnak" és próbálják az amerikai imidzst magukra erőltetni.
Afrikában vannak olyan országok, ahol a lakosságra levetített HIV/AIDS fertőzöttségi szint: 30%!
Van még kérdésed?
Ja igen, a HIV/AIDS tünetmentes, jól kezelhető gyógyszerekkel, de attól még fertőz.
Egyik kedves barátnőmet egy ilyen egyéjszakás kaland alkalmával fertőzte meg egy afrikai. Ráadásul a lány életében ez a "srác" volt a második pasi, épp egy szakítást próbált elfelejteni. A szórakozóhelyen fogyasztott alkohol és a nyomulás eredményeképpen óvszer nélkül közösült a néger sráccal, aki állítólag roppant igényes ember benyomását keltette, viselkedés és öltözet szempontjából.
A lány jelenleg 2 öngyilkosságon van túl, terápiás csoportokra jár, pasira rá sem tud nézni.
ja értem én és azt nagyon sajnálom :(((
de én akkor is kiakarom próbálni egy négerrel ugye egyszer élünk mindet kikel próbálni ami jóó:D
Szia!:)
Ha a méret miatt érdkelnek csak a négerek, írj nekem nyugodtan, bár csak deréktól lefelé számítók négernek:))
Van itt egy link, nézd végig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!