Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kéne változtatnom, hogy észrevegyenek a normális pasik?
Már nagyon vágynék egy barátra. De eddig csak az olyan pasik próbálkoztak be nálam, akiktől én nem akarok semmit -érthető okokból. És itt nem a külsőre gondolok! Az, hogy egy értelmes összetett mondatot nem képes leírni némelyik, azért elég gáz. És tényleg nem egy, nem kettő, de nem is három, hanem sokkal több olyan fiú próbálkozott be eddig, akiknek volt valami "csomagjuk". Mindegyiknek adtam esélyt, de mindegyik "elbukott". Tényleg csak a gázos pasik találnak meg. :(
Min változtassak? Csak a külsőmben lehet a baj.. Azt is hallottam már, hogy lehet elérhetetlennek tartanak, így meg sem próbálják. Ez mennyire igaz? És ha a normális pasik félénkebbek, a gázosak miért próbálkoznak be? Nem értem..
Plusz hogyan nézzek ki ahhoz hogy az utcán sétálva az értelmes fiúknak tűnjek fel? Ne pedig tömeg páwa srácoknak akiknek nem fejlődött ki az agyuk?
Azért próbálkoznak be a gázos, műveletlen pasik, mert nincs bennük félelem érzet. Leszarják ami van és lesz, csak cselekednek, mert meg vannak győződve szenttül h kapni fognak értük. Ez amúgy naív hit, olyan mint amikor a légy tapad a világos ablaküvegre. Látja hogy mi van kint, mégsem tud kirepülni, mert hülye.
A másik meg az, hogy aki két értelmes mondatot le tud írni, az a ti szemetekben általában már unalmas, mert túl művelt, túlságosan kommunikatív, finomkodó, nyálas. Tehát nektek nőknek, semmi sem elég jó.
Ha túl szép vagy, akkor nem fogok odamenni, ugyancsak 'érthető okból'.
Ez a 'normális pasi' rész a leggyengébb pont, mert ez egyfelől relatív, másfelől meg csak gondold végig, hogy kik fognak tudni megfelelő fellépéssel leszólítani: akik elég gátlástalan parasztok(te már leírtad őket fentebb) vagy a nagyon gyakorlottak.
Én normálisnak tartom magam, de a leszólítós téma nem az erősségem. Magyarán nehezen találkozik a kereslet a kínálattal.
Mit kell tenni ahhoz, hogy valaki ne bukjon el nálad, vagyis mi az, ami nem számít gázosnak a szemedben?
A normális pasik azért (is) félénkebbek, mert felfogják, hogy a közeledésüknek súlya lehet.
Gondold végig, hogy a páwáknak milyen lányok jönnek be... és ne úgy öltözködj. Az utcáról akarsz pasit szerezni úgy hogy leszólítanak? Van rá esély, de nem túl nagy. Ha annyira intelligens csávó kell, akkor próbálj olyan helyeken keresgélni ahova ezek járhatnak pl. könyvtár. De ha lekezelő vagy velük, ne csodáld, hogy elérhetetlennek tartanak.
Ja és nézz kevesebb HIMYM-t ;)
Hát ez az! Én nagyon visszafogottan öltözködöm. Tényleg! Még a leggingst (cica naci) is hússzor átgondolom, és csakis akkor veszem fel ha fenék alá érő felső van rajtam..
És én pont hogy okos pasit keresek! Egy olyan bunkó, aki nem tiszteli a nőket, és nem látott még könyvet, kerüljön el. És csak abban reménykedem, hogy az tucán valaki felfigyel rám. Mert én magamtól nem kezdeményezek.. Csak ezek szerint az értelmes fiúk nem fognak csak úgy odajönni hozzám.. De szerintem ahhoz, hogy egy kiállításon belémbotoljon életem szerelme, minimum egy filmben kéne élnem. :\
Plusz akkor hogyan tűnjek elérhetőnek? Mert hülyét se akarok csinálni magamból..
A normális pasik valószínűleg azért nem találnak meg, mert nem mernek kezdeményezni. Én sem tartom hülye gyereknek magam, lehet ezért is van az, hogy ha egy nagyon szép lány jön velem szembe, és nem ad egyértelmű jelet, akkor nem kezdeményezek, mert vagy túl szépnek tartom így esélytelennek érzem magam, vagy arra gondolok, hogy magasak az elvárásai.
Egy gázabb pasi meg simán bepróbálkozik, mert úgy érzi h menő, vagy hogy bármelyik csajt megkaphatja egy menetre. Valószínűleg ezért találnak meg ők.
Kezdeményezz te olyan pasinál, akiről úgy gondolod, hogy vele szívesen lennél, és értelmesebb, mint akik bepróbálkoznak. Egyáltalán nem gáz, ha egy nő kezdeményez, a férfi úgyis átveszi az irányítást egyből.
Ha elérhetetlennek tartanak, akkor pedig kicsit vegyél visszább a külsődből, hátha az segít. Bár ehhez látni kéne rólad 1-2 képet, hogy miért is mondanak elérhetetlennek.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!