Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min kéne változtatnom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min kéne változtatnom, hogy észrevegyenek a normális pasik?

Figyelt kérdés

Már nagyon vágynék egy barátra. De eddig csak az olyan pasik próbálkoztak be nálam, akiktől én nem akarok semmit -érthető okokból. És itt nem a külsőre gondolok! Az, hogy egy értelmes összetett mondatot nem képes leírni némelyik, azért elég gáz. És tényleg nem egy, nem kettő, de nem is három, hanem sokkal több olyan fiú próbálkozott be eddig, akiknek volt valami "csomagjuk". Mindegyiknek adtam esélyt, de mindegyik "elbukott". Tényleg csak a gázos pasik találnak meg. :(

Min változtassak? Csak a külsőmben lehet a baj.. Azt is hallottam már, hogy lehet elérhetetlennek tartanak, így meg sem próbálják. Ez mennyire igaz? És ha a normális pasik félénkebbek, a gázosak miért próbálkoznak be? Nem értem..

Plusz hogyan nézzek ki ahhoz hogy az utcán sétálva az értelmes fiúknak tűnjek fel? Ne pedig tömeg páwa srácoknak akiknek nem fejlődött ki az agyuk?

2014. ápr. 26. 22:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Pedig akkor lettél volna ügyes, ha te a befejezés után is tudod nézni tovább :)
2014. ápr. 26. 22:42
 12/35 A kérdező kommentje:

#3: Én soha nem kezdeményezek. Nem akarok nyomulós és szánalmas lenni. Plusz ez a fiú dolga! Vagy tévedek?

#6: Nekem fontos hogy hol tanul az illető, legyen értelmes, okos, jó humorérzékű. Meg simán, hogy passzoljon hozzám.. Ezt érzi az ember. Vagy hát érezném ha volna jelöltem :)

És nem vagyok felszínes, csak tudom mit szeretnék.

2014. ápr. 26. 22:42
 13/35 A kérdező kommentje:
#11: Hát ajánlom hogy ne ez legyen a befejezés..
2014. ápr. 26. 22:43
 14/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ne dobálózz ilyen szavakkal, hogy 'okos'. Szerintem mindenkinek más a definíciója erre, úgy látom te elég felületesen kezeled.
2014. ápr. 26. 22:43
 15/35 anonim ***** válasza:

Megértelek, nem csak te vagy ezzel így. Manapság nem egyszerű normális párt találni. Hány éves vagy?

(A HIMYM-el kapcsolatban, én sem néztem a befejező rész óta, sőt, az összes letöltött évadot töröltem...)

23F.

2014. ápr. 26. 22:48
 16/35 anonim ***** válasza:

"#3: Én soha nem kezdeményezek. Nem akarok nyomulós és szánalmas lenni. Plusz ez a fiú dolga! Vagy tévedek? "

Tévedsz, elég nagyot méghozzá. Miért a pasi dolga lenne? Le van ez írva valahova? Ha tetszik egy pasi, inkább nézegeted hónapokon keresztül, és hagyod elsétálni, mert ő nem hajlandó kezdeményezni, vagy mert nem akarod "megalázni" magad? Ugyan... A mai világban egyáltalán nem gáz, ha egy csaj kezdeményez. Elég ha csak elindítod a beszélgetést, utána már megy minden magától. Ebben nem tudom mi megalázó.

2014. ápr. 26. 22:49
 17/35 anonim ***** válasza:

Hát ez esetben túl sok mindent nem tehetsz, mivel kezdeményezni te mint mondtad nem fogsz. Tehát várnod kell amíg valaki nyit feléd. Ha ennek az esélyét akarod megnövelni, annyit tehetsz hogy többet vagy 'elérhető', tehát emberek között pl. közösségi programokban veszel részt, vagy bármiben ahol emberek vannak (klub/csoport/hobbi/sport akármi). Ha otthon ülsz, nem nagy a valószínűsége hogy becsönget a szőke herceg :)

#7 & 11# voltam

2014. ápr. 26. 22:50
 18/35 A kérdező kommentje:

#16: Hát nem tudom.. Ha például szimpatikusnak tűnik egy fiú a metrón vagy buszon ülve, és én rámosolygok, honnan tudom hogy nincs barátnője? Meg akkor mit gondolna rólam? Nem is tudom.. tőlem messze áll a kezdeményezés. :\ De majd megpróbálom "legyőzni", hátha tényleg bejön.

#17: Hova mozduljak ki? Edzenei női edzőterembe járok (sajnos :D), kutyasuliban még nem találkoztam korombeli sráccal, iskola kilőve, ott szinte már csak fiatalabbak vannak nálam. Szórakozóhelyektől tartok, hiszen nem az lenne a cél, hogy onnan issmerjek meg valakit. Az meg hogy majd egy kiállításon ismerek meg valakit, tényleg egy filmben kéne élnem.

2014. ápr. 26. 22:58
 19/35 anonim ***** válasza:

Tegyél ki plakátokat magadról az oszlopokra. xd

Vagy esetleg próbálkozhatsz a barátnőiden keresztül, kérd meg, hogy keressenek neked valami palit, vagy mutassanak be egy ismerősnek. :)

2014. ápr. 26. 23:00
 20/35 A kérdező kommentje:
#15: Megértem, szerintem ezzel a befejezéssel nagyon elrontották. Én se nézem már, akkor sem ha véletlenül pont adják valamelyik részt a Comedy Centralon.. Mindenesetre remélem megtalál az én Ted Mosbym :D
2014. ápr. 26. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!