Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kéne változtatnom, hogy észrevegyenek a normális pasik?
Már nagyon vágynék egy barátra. De eddig csak az olyan pasik próbálkoztak be nálam, akiktől én nem akarok semmit -érthető okokból. És itt nem a külsőre gondolok! Az, hogy egy értelmes összetett mondatot nem képes leírni némelyik, azért elég gáz. És tényleg nem egy, nem kettő, de nem is három, hanem sokkal több olyan fiú próbálkozott be eddig, akiknek volt valami "csomagjuk". Mindegyiknek adtam esélyt, de mindegyik "elbukott". Tényleg csak a gázos pasik találnak meg. :(
Min változtassak? Csak a külsőmben lehet a baj.. Azt is hallottam már, hogy lehet elérhetetlennek tartanak, így meg sem próbálják. Ez mennyire igaz? És ha a normális pasik félénkebbek, a gázosak miért próbálkoznak be? Nem értem..
Plusz hogyan nézzek ki ahhoz hogy az utcán sétálva az értelmes fiúknak tűnjek fel? Ne pedig tömeg páwa srácoknak akiknek nem fejlődött ki az agyuk?
..vagy kikalkuláljuk mennyi idő levagni a sárkányt és miután rájövünk hogy azalatt 15 L kannásbort is meg lehet inni,téged bezarunk a tornyodba és elmegyünk a sárkánnyal mulatni..
Nem valami túl bizalomgerjesztő ahogy a nehezen kaphatóságodat reklámozod.
Nem vagy te akkora díj amiért érdemes lenne magam hetekig törni.Az ismerkedés 2 szereplős játék.
Inkább keresek egy olyan lányt aki örül ha közelednek hozzá.
Fiatal vagy és túlságosan rózsaszínben látod a dolgokat.
Mit változtass? Egyelőre hagyj mindent a maga medrében folyni, aztán a tapasztalatok majd úgyis alakítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!